Nesh Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 (edited) A Scottish three year old's take on the election - Mark Nelson's daughter is back... https://www.facebook.com/BBCScotland/videos/1739199216109836/ Edited June 7, 2017 by Nesh
MancMellow Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Jab reko da je ovo u principu tu negde tj da generalno pogadja.
MancMellow Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Mozda malo veca majority za Cons nego sto imaju sada.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 I ja mislim, to je otprilike to. Što će opet biti poisoned chalice za Mejovu.
Eraserhead Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Nego sta to znaci za Laburiste? Odlazak Corbyna i povratak u mainstream ili bi on cekao iducu sansu?
MancMellow Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 (edited) Ne, ma kakvi. Zaprav ako se ostvari taj scenario po kome Cons samo odrze ovu ili malo vecu vecinu Corbyn je daleko od cistog gubitnika. Zapravo je skoro sasvim sigurno da ce dobiti vise (po broju) glasova nego Ed Milliband. U pocetku je ishod, i svi smo mislili, bio najizglednije da bude 1 landslide za Tories. Sad to izgleda nemoguce. Corbyn je, realno, konsolidovao Labour biracko telo. Desilo se to da su Tories, loveci UKIP glasove, od sebe odbili one malo "desnje" Labour glasace koji su ce otici Corbynu ne toliko zbog njega, nego zato sto im se retorika Tories totalno zgadila i sad bi glasali i za crnog Djavola. Plus, izgleda da je uspeo da mobilise dobar broj mladjih, a takodje izgleda da je uspeo i da slisti Greens. Sve ispod 350 poslanika za Cons i mislim da Corbyn sigurno ostaje. Edited June 7, 2017 by MancMellow
Lezilebovich Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 kako ide sa podrskom selebritija ? sad sam video da massive attack na fb pozivaju na glasanje za Corbyna
Notorious Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Stiven Hoking za Korbina. http://www.independent.co.uk/news/science/stephen-hawking-jeremy-corbyn-labour-theresa-may-conservatives-endorsement-general-election-a7774016.html
pacey defender Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Jab reko da je ovo u principu tu negde tj da generalno pogadja. Cekajte, kako UKIPu ovoliko? Zar nisu na lokalnim totalno prsli? Sta oni imaju da ponude nakon Brexita, u situaciji kada May zauzima 1 tvrdu poziciju?
MancMellow Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Ma da. Jbg, neki ne veruju Mayci da ce "isporuciti" hard brexit pa racunaju da je bolje da u svojoj jedinici ne glasaju za Cons i tako povecaju sanse Labour. Let them ^_^
Recommended Posts