Jump to content
IGNORED

Politika u UK

BraveMargot

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
Procena u procentima:38.5% Con29.3% Lab23.3% LD
Odakle?
Posted
Ako su exit polls precizni, LibDems će biti najviše razočarani.
Apsolutno.Jos je cudnije ako je % onih koji su glasali veliki.
Posted

Педи Ешдаун би се сневеселио, тако да испумпавање жутог балона није тако лош исход.

Posted
Odakle?
Sad su tako rekli i na onoj humorističkoj emisiji na C4.Izgleda da će Houghton objaviti prvi rezultat za jedno 15-20 minuta.
Posted
Izgleda da će Houghton objaviti prvi rezultat za jedno 15-20 minuta.
Ko je Houghton?
Posted

Možda sam pogrešno preneo :D to je ime glasačke jedinice gde misle da će prebrojati sve do negde 10 do 11.

Posted
Objasnjenje sa istog sajta: Ako je predvidjen uniformnu promenu preferencija, onda ova sedista znace takav %.
sorry. ja gledao samo sliku i one promene ko za koga.ovo je interesantno sa BBC:
Editor of the Conservative Home blog Tim Montgomerie says the Tories expect better results than the exit polls indicate - "probably a small working majority" and David Cameron as prime minister. He also thinks the Lib Dems will do better than predicted, winning as many as 100 seats.
Posted

Stigo Sunderland:sving (u % u odnosu na 2005):Lab - 12Con +5LibDems -1Indepentent +7BNP -2

Posted

Torijevci nikad nisu imali šanse za taj, ali prilično veliki swing, 8.4%.

Posted

ha-ha.Sefild zatarabio vrata u 22.00, ali Luisam produzio za pola sata.Konfuzija oko toga kada se zatvaraju biralista.

Posted

Jel neko primetio da se exit pollovi na Skaju i BBC-ju razlikuju za par brojeva, a radila ih je ista kompanija?

Posted

Судећи по Сандерленду, 1 свинг је више него значајан. Хоће ли Британија добити владу какву заслужује, владу људи који носе одела од твида, пију чај (а не фрапућино) и тамане лисице тактичким нуклеарним оружјем?

Posted (edited)

Ovo izgleda jos gore nego exit polls.Sving od 11% u drugoj birackoj jedinici u Sanderlendu.Treci Sanderlend, sving 4.8% prema konzervama.

Edited by Budja
  • Create New...