November 12, 20177 yr Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk Glede Gaše, s obzirom na to da nisam bio na sajmu, propustio sam vest da su Darkvud i Beli put napokon zaokružili serijal izlaskom poodavno obećanog drugog dela trilogije. Gaša u tvrdom povezu
November 15, 20177 yr knjiga o piratima, čarls elms sve ono što ste hteli da znate o gusarima a niste znali gde da nađete
November 16, 20177 yr Tri stigme Palmera Eldrica Ludo i brzo od pocetka do kraja. Nema 1 dosadne strane. Istrazuje slicne teme kao u ubiku, pre svega razlicite nivoe stvarnosti, uz dodatu religijsku komponentu, na interesantan nacin. Plus droga, globalno zagrevanje, i (de)evolucija.
November 16, 20177 yr Tri stigme Palmera Eldrica Ludo i brzo od pocetka do kraja. Nema 1 dosadne strane. Istrazuje slicne teme kao u ubiku, pre svega razlicite nivoe stvarnosti, uz dodatu religijsku komponentu, na interesantan nacin. Plus droga, globalno zagrevanje, i (de)evolucija. Одличан.
November 17, 20177 yr knjiga o piratima, čarls elms sve ono što ste hteli da znate o gusarima a niste znali gde da nađete A jel pise kod njega da gusari i pirati nisu jedno te isto? -_-
November 17, 20177 yr A jel pise kod njega da gusari i pirati nisu jedno te isto? -_- piše nego šta ali sam ja neuki amater za piratska pitanja -_-
November 22, 20177 yr Dr Jovo Toševski - Planeta žena seksualni uticaj žena na muškarce kroz prizmu nauke
November 23, 20177 yr Док се возим слушам. Према свецу и тропар. Jel to znači da je dobra ili loša knjiga, po tvom mišljenju?
November 23, 20177 yr Мислим да је књига некако танка, али да је за некако необавезно читање сасвим ОК.