iDemo Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Za preporuku - kad smo kod originala: Cormac McCarthy: The Road narocito ako vec niste gledali film.
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 fino, lagano, nepretenciozno. snima se i film po knjizi, pa će moći da se uporedi
Marvin (Paranoid Android) Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Nakon baš podosta vremena, uzeh neku vrlo laganu domaću beletristiku, za godišnji odmor, "A tako je dobro počelo" od Branka Rosića. Znam da sam već neko vreme slušao hvalospeve sa dosta strana o njoj, ali brate koliko je ono bilo dosadno i neuverljivo. Citiram samog sebe -_- kad već rekoh pre eto tri nedelje da toliko dugo nisam pročitao ništa dobro na maternjem, čak i knjige koje su izvikane da su mi bile užasno tupe, ovo je bilo pravo uživanje:
Marvin (Paranoid Android) Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Da, bez ikakve šale. Verujem da će biti dosta uzak krug ljudi koji kupuju tu pomalo dilandogovsku, stripovsku tematiku, ali i to da stavim na stranu, knjiga je jednostavno... dobro i kvalitetno napisana. Osim Darka Tuševljakovića i Ota Oltvanjija ne mogu da se setim mnogo naših autora mlađih od 50 koji, najprostije rečeno, umeju da pišu.
stajebrebilo Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Dzordan Belfort -Vuk sa Volstrita Ranije gledao film, sad citam... Slucajno poslato sa Tapatoka
gospa buba Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Da, bez ikakve šale. Verujem da će biti dosta uzak krug ljudi koji kupuju tu pomalo dilandogovsku, stripovsku tematiku, ali i to da stavim na stranu, knjiga je jednostavno... dobro i kvalitetno napisana. Osim Darka Tuševljakovića i Ota Oltvanjija ne mogu da se setim mnogo naših autora mlađih od 50 koji, najprostije rečeno, umeju da pišu. tenks, obraticu paznju. dolandogovstvo mi je prihvatljivo sasvim. Edited September 8, 2017 by gospa buba
Marvin (Paranoid Android) Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 tenks, obraticu paznju. Ako ćeš obraćati, to je drugi deo, možda ti je bolje da pođeš od prve :D
gospa buba Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 dobro dobro, obraticu paznju i na redoslede ^_^
Pečorin Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Valerij Brusjov - Ognjeni anđeo Negde sam na 1/3. Magija, okultno, ljubav i opsesija u 16-vekovnom Kelnu. Zabavno i dobro napisano, podseca na M&M, mada je narativ linearan i bez podzapleta. Koga zanima, službeni glasnik izdao. Edited September 8, 2017 by Pečorin
Hamlet Strašni Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Čitam neku istoriju Jovana Deretića. Mnogo je zanimljivo kako osvetljava neke nepoznate strane istorije i kako mi neke stvari postaju jasnije dok čitam. Neopravdano sam izbegavao tu knjigu i sad mi je krivo što je nisam ranije čitao. Plus mi otvara vidike za nova čitanja. Velika preporuka.
porucnik vasic Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Čitam neku istoriju Jovana Deretića. Mnogo je zanimljivo kako osvetljava neke nepoznate strane istorije i kako mi neke stvari postaju jasnije dok čitam. Neopravdano sam izbegavao tu knjigu i sad mi je krivo što je nisam ranije čitao. Plus mi otvara vidike za nova čitanja. Velika preporuka. ?
Hamlet Strašni Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 ? Pa dosta novih stvari o jeziku sam saznao a i način na koji se to povezuje sa političkom istorijom je vrlo osvežavajuć ugao, bar za mene Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Pa dosta novih stvari o jeziku sam saznao a i način na koji se to povezuje sa političkom istorijom je vrlo osvežavajuć ugao, bar za mene Sent from my iPhone using Tapatalk То сам и помислио, него помињао си само историју, а не и књижевност па се уплаших.
Recommended Posts