Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted (edited)

Imaš na onim kupindima za neke ok pare baš dosta primjeraka

Edited by James Marshall
Posted

Našao ovo" kapitalno delo" u lokalnoj biblioteci ali mi nisu dali da iznesem... u ponedeljak nastavljam da citam ili da pronađem da kupim to je opcija br 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://www.scribd.com/doc/49093593/ISTORIJA-SAD-Henri-Bemford-Parks

Meni sestra radi u lokalnoj biblioteci pa mogu da uzmem šta hoću, al da, imaju neke kriterijume skroz wtf.

Razumem neke baš skupe knjige i monografije, ali poslednje što sam uzeo a što kao ne sme da se iznosi je bilo lagunino izdanje

Tužnih Tropa. Knjiga od 1000 din.

• 2 weeks later...
Posted

klub-za-vesanje.jpg

taman za plažu

Posted

Če...je l' se ovak Aberkormbijev roman odigrava u svetu Prvog zakona?

nisam ni znao da je izdao još jednu  trilogiju.....

Posted

Posle triologije "The First Law", imas jos tri standalone knjige. Nisam ih citao, posto ne razradjuju dalju pricu o Glokturu i Giselu, jedino se mislim dotacinju Logana u jednoj od njih. Ovaj gore naslov pripada Shattered see triologiji za koju mislim da nema veze sa First Law univerzumom.

Posted

Oduševljen Fargom rekoh da vidim šta je njegov pisac izdao na papiru i dograbim Noah Hawley - Before The Fall.

Pročitao trećinu i moram je ovde preporučiti. Maltene zalutali putnik u privatnom avionu medijskog magnata, pad aviona u okean, taj slučajni putnik preživljava, misterija, lista ostalih putnika sa tog leta i odlična vožnja kroz upoznavanje svih karaktera sa te liste i ostalih koji se kasnije upliću u događaj.

Sjajno piše Hawley

ee6b2de5cef7a51fe8f37bf57df747b6.jpg

Posted (edited)

Kurt Vonegat - klanica 5

Knjiga sa velikim K, jedno od remek dela 20. veka i dokaz da je Nobel 1 sranje.

Covek je bio istinski genije, rodjeni pisac i tek ce da postane Klasik, cim prodje moda ovih ili onih fantastika i ostalih ataka na mozak, nakalemljena na filmski uspeh Gospodara prstena.

Skoro videh da je neko na srpski preveo i poslednju 'Covek bez zemlje'

Nema razloga da dobro ne pobedi zlo, kad bi se samo andjeli organizovali po pravilima Mafije.

Edited by namenski
Posted

Oduševljen Fargom rekoh da vidim šta je njegov pisac izdao na papiru i dograbim Noah Hawley - Before The Fall.

Pročitao trećinu i moram je ovde preporučiti. Maltene zalutali putnik u privatnom avionu medijskog magnata, pad aviona u okean, taj slučajni putnik preživljava, misterija, lista ostalih putnika sa tog leta i odlična vožnja kroz upoznavanje svih karaktera sa te liste i ostalih koji se kasnije upliću u događaj.

Sjajno piše Hawley

ee6b2de5cef7a51fe8f37bf57df747b6.jpg

Ima li to prevedeno?

Posted

Nema :(

Ima. Objavili hrvati. Ako treba pdf, epub ima i to.

Posted

Ima. Objavili hrvati. Ako treba pdf, epub ima i to.

super, fala u moćino ime :D