Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted
Zavrsih danas: Ulica Eureka Roberta Maklijama Vilsona (izdavac: Fabrika knjiga). Sjajna knjiga!
i ja zavrsila danas istu tu, ali meni bila onako, vise ko predlozak scenarija za tv seriju, nego ko objavljen roman.
Posted
i ja zavrsila danas istu tu, ali meni bila onako, vise ko predlozak scenarija za tv seriju, nego ko objavljen roman.
Pa ogroman broj (da tako kazem) modernih romana je takav. I meni to smeta, ali navikavam se polako, sta cu. Ali ovaj ima i nesto vise. U tom postu sam, cini mi se, napisao i nesto vise o tome, pa da se ne ponavljam. :)
Posted
k1i120v4r117_delfi_knjizare_mi_razliciti.jpgtopla preporuka.
+1000
Posted

antonio tabuki - mali nesporazumi bez velike vaznosti fino

Posted

pročitala sam u medjuvremenu ipak franzenov drugi roman (freedom) na engleskom. još je precizniji, slojevitji i zabavniji od korekcija. preporuka. odoh iskušat sreću sa srpskim prevodom lethemovog motherless brooklin- hvala lubo!

Posted
pročitala sam u medjuvremenu ipak franzenov drugi roman (freedom) na engleskom. još je precizniji, slojevitji i zabavniji od korekcija. preporuka. odoh iskušat sreću sa srpskim prevodom lethemovog motherless brooklin- hvala lubo!
Joj, spremam se vec neko vreme da citam Korekcije, ali nikako da mi ulete! :D
Posted (edited)

ne brini, kad ulete nećeš moć stati. smile.gif

Edited by Nicol
Posted

Ispastam zbog neintelektualne mladosti te citam klasike 1294537737.jpg

Posted
marvinova preporuka. nemam šta dodati osim ličnih utisaka. zaista upečatljiva knjiga, na mene je delovala kao horor. bila sam u stalnom strahu i iščekivanju šta će se strašno desiti. i uvek se desilo. oni koji razmišljaju o potomstvu, neka ne čitaju, odučava od roditeljstva.fransoa begodo: između zidova. još jedna koja se bavi decom i nastavnicima, ali ne samo njima. potpuno drugačiji ugao i potpuno drugačiji ton knjige. zanimljiv pogled na to kako izgleda obrazovanje u francuskoj. meni je duhovita.zejdi smit:sakupljač autograma. tek sam na početku. zabavno mi je uvođenje u priču, junaci su mi već dragi, tako da mogu reći da mi se sviđa.stigla mi je i samoubistvo nevinosti džefrija judžinidisa, autora, na našim prostorima, mnogo poznatijeg midlseksa. jedva čekam.
Posted

Није књижевност али вреди.51wVkxP%2BKsL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_.jpg

Posted
dobra knjiga. nadam se da nisi već pogledala film.
film sofije the kćeri? nisam. sama sreća. smile.gif