darling Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zavrsih danas: Ulica Eureka Roberta Maklijama Vilsona (izdavac: Fabrika knjiga). Sjajna knjiga! i ja zavrsila danas istu tu, ali meni bila onako, vise ko predlozak scenarija za tv seriju, nego ko objavljen roman.
Sludge Factory Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 i ja zavrsila danas istu tu, ali meni bila onako, vise ko predlozak scenarija za tv seriju, nego ko objavljen roman.Pa ogroman broj (da tako kazem) modernih romana je takav. I meni to smeta, ali navikavam se polako, sta cu. Ali ovaj ima i nesto vise. U tom postu sam, cini mi se, napisao i nesto vise o tome, pa da se ne ponavljam. :)
Aće Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 antonio tabuki - mali nesporazumi bez velike vaznosti fino
Nicol Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 pročitala sam u medjuvremenu ipak franzenov drugi roman (freedom) na engleskom. još je precizniji, slojevitji i zabavniji od korekcija. preporuka. odoh iskušat sreću sa srpskim prevodom lethemovog motherless brooklin- hvala lubo!
Sludge Factory Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 pročitala sam u medjuvremenu ipak franzenov drugi roman (freedom) na engleskom. još je precizniji, slojevitji i zabavniji od korekcija. preporuka. odoh iskušat sreću sa srpskim prevodom lethemovog motherless brooklin- hvala lubo!Joj, spremam se vec neko vreme da citam Korekcije, ali nikako da mi ulete! :D
Nicol Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) ne brini, kad ulete nećeš moć stati. Edited February 8, 2011 by Nicol
Matilda Ivancic Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ispastam zbog neintelektualne mladosti te citam klasike
Frau Gabrijela Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 marvinova preporuka. nemam šta dodati osim ličnih utisaka. zaista upečatljiva knjiga, na mene je delovala kao horor. bila sam u stalnom strahu i iščekivanju šta će se strašno desiti. i uvek se desilo. oni koji razmišljaju o potomstvu, neka ne čitaju, odučava od roditeljstva.fransoa begodo: između zidova. još jedna koja se bavi decom i nastavnicima, ali ne samo njima. potpuno drugačiji ugao i potpuno drugačiji ton knjige. zanimljiv pogled na to kako izgleda obrazovanje u francuskoj. meni je duhovita.zejdi smit:sakupljač autograma. tek sam na početku. zabavno mi je uvođenje u priču, junaci su mi već dragi, tako da mogu reći da mi se sviđa.stigla mi je i samoubistvo nevinosti džefrija judžinidisa, autora, na našim prostorima, mnogo poznatijeg midlseksa. jedva čekam.
najgori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 THE NEW YORK TIMES BEST SELLER, BACK AFTER 20 YEARS OUT OF PRINT AS AN ENHANCED EBOOKSPOILER ALERT! This book is not for fans of Ronald Reagan. It is not for Sarah Palin fans. It is not for anyone who can currently call himself or herself a Republican without feeling even a twinge of embarrassment, because everything that is repellent about that party today – the proud ignorance, the shrieking hypocrisy, the utter disregard, no, contempt, for the truth – was given a glorious send-off during the Reagan ’80s.
Nicol Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 stigla mi je i samoubistvo nevinosti džefrija judžinidisa, autora, na našim prostorima, mnogo poznatijeg midlseksa. jedva čekam.dobra knjiga. nadam se da nisi već pogledala film.
Frau Gabrijela Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dobra knjiga. nadam se da nisi već pogledala film. film sofije the kćeri? nisam. sama sreća.
Recommended Posts