Miljenko Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Vidim da su u Gigatronu papreni. 5+ hiljada po konfiguraciji su skuplji, u odnosu na konkurenciju. Uzimao sam AMD i performanse su ok, jedini problem je zagrevanje/buka.
Milosh76 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) Zavisi koji AMD, ovi novi Ryzen procesori su odlicni i prilicno pristupacni. Doduse sve zavisi za sta ti treba komp, budzet koji ces odvojiti i tako dalje. AKo ne moras, nemoj kupovati gotovu konfiguraciju Edited July 2, 2019 by Milosh76
Mil@n Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 52 minutes ago, Miljenko said: Gledam ponudu desktop racunara u Gigatronu. Kakva je ovo manija sa konfiguracijama bez optickog uredjaja? Ne treba ti to da ti zauzima mesto u kućištu... Emmi, naruči komponente i napomeni da ti oni sklope, ne može jeftinije od toga u državi, poprilično sam siguran.
Miljenko Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Sramota me da kazem, ali ja nikada nisam instalirao OS bez disk jedinice.
renne Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Skineš image osa (iso), ubaciš usb u komp, pokreneš rufus, preko njega na usb napraviš butabilni usb. Ubaciš taj usb na komp gde instaliraš os, i voila, kreće instalacija
Time Crisis Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Ne sećam se kad sam zadnji put koristio CD ili DVD za bilo šta, ima sigurno nekoliko godina.
Zli Gli Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Treba mi neki najobicniji laptop samo i iskljucivo da ga nakacim na dijagnostiku za kola i da koristim za to i nista vise. Jel bi mi ovi jeftini od 50 ili nesto jace ojra odradili posao ili da se otvorim stotinak?
renne Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Odradili naravno.Samo pazi koji je konektor na relaciji dijagnostika-komp
Zli Gli Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Dijagnostika ima vise opcija, mislim da ima i preko blututa domet 5-8 metara, tako nesto pise.
aram Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 motherboard foxconn 2AA9 pocesor AMD Phenom II x4 940T koju grafičku da uzmem magarcu, tj. sinu da može da igra igrice normalno? Dao bi i 400-450€. Tj. dajte makar neki sajt gde mogu da proverim kompatibilnost, priti pliz
radisa Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 50 minutes ago, aram said: motherboard foxconn 2AA9 pocesor AMD Phenom II x4 940T koju grafičku da uzmem magarcu, tj. sinu da može da igra igrice normalno? Dao bi i 400-450€. Tj. dajte makar neki sajt gde mogu da proverim kompatibilnost, priti pliz Čakaj, ti bi u mašnu staru, odokativno, 10 godina da staviš modernu grafičku? Nisam nešto upućen u harware ovih dana, ali čisto sumnjam da će to da može...
aram Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 a jebat ga, PCI slot x16 2.0 ima, trebalo bi da je backward kompatibilno pa da može i 3.0 da radi bez problema... mojne da treba i novu mašinu skroz da kupuje :(
Venom Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Foxconn 2AA9 Mainboard Specs 1 * PCI Express x16 (2.0) U teoriji sto da ne, ali nisam siguran da li ima smisla stavljati neku novu kartu u to. Ovo me podsetilo da je poslednja masina koju sam kupio i sastavio stara skoro (but not quite) 10 godina . Isti procesor (ili tu negde). Sta ima sada?
Recommended Posts