renne Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 svet kompjutora preporucuje (lose) napajanje od 600w za konfiguraciju koja trosi oko 200w :0.6: btw. sto su skupe graficke karte u srbiji :o Pa skupe kad svi samo kopaju. Ne možeš više normalnu kartu kupiti od nji.Jevali ih koini
James Marshall Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Sad si me zaintrigirao, de elaboriraj ovo u par redova, znam šta je kopanje i koini, ali kakve veze imaju sa grafičkim I kad sam već ovdje, aj opet da pitam, hebo vas mish (gospabuba mode). Koja je najbolja opcija za nabavku dobrog kompa u Srbiji? Uvoz uz plaćanje dažbina/Mađari/Neko ti donese iz inozemstva (ne ulazim u ove šeme "raspiši tender ako radiš za državnu firmu) Rene, gledam u tebe
Milosh76 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) 1) Smislis za sta ti treba komp 2) koliko para hoces da das i budi spreman da das bar 20% vise, jer apetiti rastu vremenom 3) konsultujes se sa drugarima koji se vise razumeju I onda juris komponente pojedinacno i nekog da ti sklopi makar i za pare Ako nisi fan garancija mogu i Madjari, a ako ne onda itsvet i pcberza, mnogo strpljenja i google su tvoji najbolji prijatelji Edited July 1, 2017 by Milosh76
James Marshall Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Ma za prva dva znam, za treće sam polovično načisto, nego, sors, odakle tj. gdje da to nabavimzbavim. Ne bih da me naši šišaju, provaljujem da su preskupi, pa pitam za alternative.
Milosh76 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Za to ti treba itsvet i dosta kredita na mobilnom da vidis gde sta koliko kosta Emmi je ok sa cenama, winwin i gigatron su obicno najskuplji Uzmi obavezno ssd bar 120GB ostalo po zelji Ako ti ne treba garancija onda preko KP i Madjara Edited July 1, 2017 by Milosh76
James Marshall Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Blagodarim, ću da krenem da čeprkam :) edit: sad si me i ti zbunio, što kredit na mobilnom, zbog poziva firmi i raspitivanja oko cijena? Edited July 1, 2017 by James Marshall
Milosh76 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Posto ces zvati dosta firmi, jer ono sto pise na itsvetu obicno nije 100% tacno stanje. A pretpostavljam da ces zvati sa mobilnog :)
James Marshall Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Naravno, ali valjda će me pokriti ove domaće minute u paketu, valjda ću uspjeti sklopiti dil za 25 sati razgovora :D
renne Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 pogledaj kod mađara, a pogledaj i u filipenkovoj firmi, često umeju da budu ok Mada najbolje da sklopiš kofiguraciju, pa kupuješ od mađara deo po deo A za rudarenje što si pitao, grafička (i napajanje za istu) je najvažnije, pošto GPU odrađuje kompletan posao Tolika je trenutno pomam da u i nvidia i amd počeli da proizvode grafičke bez konektora, znači nema da se nakači monitor, nego samo rade obradu podataka i ništa više Ako te još nešto interesuje pitaj
James Marshall Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Hvala dobri čovječe pogledaj kod mađara, a pogledaj i u filipenkovoj firmi, često umeju da budu ok Mada najbolje da sklopiš kofiguraciju, pa kupuješ od mađara deo po deo A za rudarenje što si pitao, grafička (i napajanje za istu) je najvažnije, pošto GPU odrađuje kompletan posao Tolika je trenutno pomam da u i nvidia i amd počeli da proizvode grafičke bez konektora, znači nema da se nakači monitor, nego samo rade obradu podataka i ništa više Ako te još nešto interesuje pitaj A jes' se Frankfurt izgradio totalno sam van tokova, bogtečoveče, vid' šta rade bjelosvjetski lopovi :D
renne Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Hvala dobri čovječe A jes' se Frankfurt izgradio totalno sam van tokova, bogtečoveče, vid' šta rade bjelosvjetski lopovi :D
Milosh76 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Da i bench je ok sa cenama.. Oni su samo online shop?
Moća Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Bench je cini mi se zatvoren. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts