Joe D Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 (edited) Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?Onako. Nisam potpuno siguran da je bilo kontakta.Sa druge strane, i rampa na kraju regularnog dela je mozda bila silazna.uzgred, kaha je mozda ostala bez 4 igraca, ali je dovela i dobra pojacanja. Ne znam sta je bilo sa Elijahuom cele sezone, veceras je bio sjajan. Edited June 15, 2010 by Joe D
J.R. Cash Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 mislim da je bio cist faulMoguce, gledao sam tekmu na sajtu acb lige. Stream je , valjda zbog velike navale, bio nikad gori.
Vasilij Zajcev Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?ma jok bre, cist ko suza. cak mislim da je imao kontakt sa obe ruke Sanemeterija, lepo se videlo na usporenom
Timmy Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Bravo za Tau! Zasluzena titula Nego Joe, jesam pricao da ce kad tad kiksnuti, a ti se sprdao :P
Teixeira Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ni posle treceg snimka nisam siguran da je silazna.s obzirom na to shta se sve ne daju kao silaznu u poslednje vreme, ja ni ovo ne bih svirao.
goofs Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Au videh rasplet na jutjubu. Sumnjiva silazna, donekle upitan faul (mada se u Spaniji faulovi sviraju i za mnogo manje kontakte). Svaka cast Ivanovicu, bez 4ice startera je ostao i uzeo titulu i to metlom!Milt Palasio
Milogled Bluff Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 (edited) Aj okaci linak ako ti nije tesko. Ja ne mogu da pronadjem sinocnju zavrsnicu. Ima samo poslednjih pola sekunde.Ali i tu se vidi da je Kaha naucila lekciju od Kecmana . Nisu ostavili samog Sadu (valjda je on, broj 5) da opali pracku na kraju. Edited June 16, 2010 by Milogled Bluff
goofs Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uucwz7rAjkwnajdoh ovaj zvanicni pregled, mada se vidi sve sto je bitno :)a 5 je Basile, prvo je omasio bacanje, onda ispao glup u odbrani nad San Emeteriom, a vrhunac svega je promasen sut za pobedu (sa nekih 19 metara)...prodao je titulu :D
amare Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ipak strogi Dusko Ivanovic...Zasluzeno. 3-0 protiv Barce :o , mali li je podvig?
Recommended Posts