Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Sad kad nas Hemofarm zvekne 3 zaredom

Posted (edited)
Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?
Onako. Nisam potpuno siguran da je bilo kontakta.Sa druge strane, i rampa na kraju regularnog dela je mozda bila silazna.uzgred, kaha je mozda ostala bez 4 igraca, ali je dovela i dobra pojacanja. Ne znam sta je bilo sa Elijahuom cele sezone, veceras je bio sjajan. Edited by Joe D
Posted
mislim da je bio cist faul
Moguce, gledao sam tekmu na sajtu acb lige. Stream je , valjda zbog velike navale, bio nikad gori.
Posted
Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?
ma jok bre, cist ko suza. cak mislim da je imao kontakt sa obe ruke Sanemeterija, lepo se videlo na usporenom
Posted

A nisu se ni bunili

Posted

STAKOJKU*** ?!?!? Nisam gledao, sta bi? Uzeo TAU? wallbash.gif

Posted

Bravo za Tau! Zasluzena titula :Hail: Nego Joe, jesam pricao da ce kad tad kiksnuti, a ti se sprdao :P

Posted
Ni posle treceg snimka nisam siguran da je silazna.
s obzirom na to shta se sve ne daju kao silaznu u poslednje vreme, ja ni ovo ne bih svirao.
Posted

Duško Ivanović :Hail: Veći čak i od Duleta Vujoševića.

Posted

čist faul kao suza...

Posted

Au videh rasplet na jutjubu. Sumnjiva silazna, donekle upitan faul (mada se u Spaniji faulovi sviraju i za mnogo manje kontakte). Svaka cast Ivanovicu, bez 4ice startera je ostao i uzeo titulu i to metlom!Milt Palasio :Hail:

Posted (edited)

Aj okaci linak ako ti nije tesko. Ja ne mogu da pronadjem sinocnju zavrsnicu. :isuse: Ima samo poslednjih pola sekunde.Ali i tu se vidi da je Kaha naucila lekciju od Kecmana :lol:. Nisu ostavili samog Sadu (valjda je on, broj 5) da opali pracku na kraju.

Edited by Milogled Bluff
Posted
http://www.youtube.com/watch?v=uucwz7rAjkwnajdoh ovaj zvanicni pregled, mada se vidi sve sto je bitno :)a 5 je Basile, prvo je omasio bacanje, onda ispao glup u odbrani nad San Emeteriom, a vrhunac svega je promasen sut za pobedu (sa nekih 19 metara)...prodao je titulu :D
Posted

Ipak strogi Dusko Ivanovic...Zasluzeno. 3-0 protiv Barce :o , mali li je podvig?