Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Sad kad nas Hemofarm zvekne 3 zaredom

Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?
Onako. Nisam potpuno siguran da je bilo kontakta.Sa druge strane, i rampa na kraju regularnog dela je mozda bila silazna.uzgred, kaha je mozda ostala bez 4 igraca, ali je dovela i dobra pojacanja. Ne znam sta je bilo sa Elijahuom cele sezone, veceras je bio sjajan.

Edited by Joe D

mislim da je bio cist faul
Moguce, gledao sam tekmu na sajtu acb lige. Stream je , valjda zbog velike navale, bio nikad gori.
Je l' jos nekom sumnjiv Morisov faul?
ma jok bre, cist ko suza. cak mislim da je imao kontakt sa obe ruke Sanemeterija, lepo se videlo na usporenom

A nisu se ni bunili

STAKOJKU*** ?!?!? Nisam gledao, sta bi? Uzeo TAU? wallbash.gif

Bravo za Tau! Zasluzena titula :Hail: Nego Joe, jesam pricao da ce kad tad kiksnuti, a ti se sprdao :P

Ni posle treceg snimka nisam siguran da je silazna.
s obzirom na to shta se sve ne daju kao silaznu u poslednje vreme, ja ni ovo ne bih svirao.

tau :Hail:

Duško Ivanović :Hail: Veći čak i od Duleta Vujoševića.

čist faul kao suza...

Au videh rasplet na jutjubu. Sumnjiva silazna, donekle upitan faul (mada se u Spaniji faulovi sviraju i za mnogo manje kontakte). Svaka cast Ivanovicu, bez 4ice startera je ostao i uzeo titulu i to metlom!Milt Palasio :Hail:

Aj okaci linak ako ti nije tesko. Ja ne mogu da pronadjem sinocnju zavrsnicu. :isuse: Ima samo poslednjih pola sekunde.Ali i tu se vidi da je Kaha naucila lekciju od Kecmana :lol:. Nisu ostavili samog Sadu (valjda je on, broj 5) da opali pracku na kraju.

Edited by Milogled Bluff

http://www.youtube.com/watch?v=uucwz7rAjkwnajdoh ovaj zvanicni pregled, mada se vidi sve sto je bitno :)a 5 je Basile, prvo je omasio bacanje, onda ispao glup u odbrani nad San Emeteriom, a vrhunac svega je promasen sut za pobedu (sa nekih 19 metara)...prodao je titulu :D

Ipak strogi Dusko Ivanovic...Zasluzeno. 3-0 protiv Barce :o , mali li je podvig?