morgana Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja imala papilon takav pre x godina. mislim zar je to nesto novo jedino ako ima neke super duper dodatke :Dimala sam i ja neki kome se treger mogao ukrstati, postaviti ukoso i slovaj valjda ima dosta vise kombinacija, ili ga barem bije takav glas
Yoyogi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Prvi put sam ovo video kad je moj prevodilac nosila/koristila ovu stvar.Pre 5 godina to je bila kao novost, danas se prodaje po supermarketima.S obzirom da je primerak otvoren za posmatranje i pipanje u sred supermarketa, malo sam ga i "vatao". Da je telesne temperature, bio bi kao prava stvar.Cudi me samo da je tako jeftino...manje od (deset) 10US$. Bez obzira na los engleski na reklami, ne bi to u Japanu islo u prodaju ako je bas nista.Bem li ga, ta zenska sa pocetka price tvrdi da su je vise gledali nego pre, mada je foto model ionako.Kaze, nedostaju bra-straps, svi se cude (pa dodatno gledaju) sta se desilo.
pcelica Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 snizenje u intimisimiju u delta citiju, tek da obavestim siru javnost -_-
apotekarica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Videla sam u TC Zira, al' mi se cini da se nisu bas nesto pretrgli
pcelica Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 ja obnovila kolekciju dnevnog vesa. a cini mi se da od ovog adnevnog je dosta toga vec otislo, tj ostalo je samo ponesto da valja.
darling Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Maligrudicke, rasprodaja u Dzokeju u Zmaj Jovinoj. Dzokej i Skini pamucni brusevi raznorazni, a ima i mikrofiber i ostalih sintetickih, raznih gaca, al najvise tangi i inih slicnih, po neverovatnim cenama od 250 do 400 dinara za brus, a gace 150, 200. Ala sam se nakupovala za sitne pare. Ima ponesto i za one s vecim grudima, ali se u njih, iz objektivnih razloga, nisam udubljivala.
yolo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mole se zene da ovde koriste malo romanticnije izraze od gace, brus, i tome slicno. cisto da i mi voajeri na topiku imamo osecaj da se nalazimo na posebnom mestu.
Mp40 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Evo, da ti ja jos malo zaserem i sve pokvarim...Kupio danas onu kutiju sa 5 istih gaca, bokserica. To mi je druga takva kutija u poslednje vreme. Samo, jedne su crne a druge teget. Ako prve budem bacio na pranje odmah cim ih skinem, mogao bih do isteka 5. gaca (sto je nekih 24 dana) opet obuci te prve i tako stvoriti utisak da se nikada ne presvlacim. "Nisu vazne gace nego ugacama"Mika Testisavljev, stari novosadjanin
Pikoleta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 naravno, sve sto nam treba za sexiji zivot, nalazi se bas u prodavnicama grudnjaka i gacica. g&g od kozze, platna, gume, perja, hrapavi, glatki, za grudi svih oblika, svih velicina, dupli, korpasti, push_upasti, tvrdi, meki, silikonski, metalni, da zuljaju il' samo ljuljaju, u bojama, mirisni, s pumpicama, debeli, tanki, veliki, mali, siljasti, kockasti, glavati, jajasti, krivi i pravi...jedno je sigurno, svi su s garancijom i svi su tehnicari, ne kvare se, lako se skidaju, to je ono sto nas cini sretnim, vlaznim, klizavim...i eto, zar vam nije sasvim necujno nabrekla desna bradavica, pa razigrano u pup povukla i lijevu??
Cruella De Ville Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 (edited) ja se lagano krecem ka bezgacnom zivotu -_- najvece otkrice u poslednje dve godine su mi papirne gace za jednokratnu upotrebu. jes` da je kroj nadasve retro, ali je osecaj kakav i treba da bude-kao da ih nemas, a posto su od finog papira propustaju i vazduh ^_^ izvanredno resenje za put i vanredne situacije tipa boravak u bolnici i sl.+ se lako cepaju (daleko od toga da izgledom mame na to ), al` nema covek za cim da zali. izvadis druge iz kutije i produzis dalje btw. naknadno videh pikoletin post. postaje zivahno na ovom nasusno-neduznom topicu Edited September 9, 2008 by Cruella De Ville
Pikoleta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 o, dada..pozdrav drugar'ci po gaconamanego ja se lagano krecem ka bezgacnom zivotu -_-bravo, konacno si rekla zbogom dosadi, nervozi, stresu, frustriranosti, crvenilu, pa i stucanju...
fonTelefon Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Evo, da ti ja jos malo zaserem i sve pokvarim...Kupio danas onu kutiju sa 5 istih gaca, bokserica. To mi je druga takva kutija u poslednje vreme. Samo, jedne su crne a druge teget. Ako prve budem bacio na pranje odmah cim ih skinem, mogao bih do isteka 5. gaca (sto je nekih 24 dana) opet obuci te prve i tako stvoriti utisak da se nikada ne presvlacim. "Nisu vazne gace nego ugacama"Mika Testisavljev, stari novosadjaninUtisak? Kad malo izvetre i sasuse se za 24. dana samo malo protreses i ko nove. Ekoloski lifestyle ne moras da kupujes Tide i sl.
msmodesty Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 za 1 javni nastup mogla je bash i malo deblji brushalter ili bas mora da se vidi da je bilo zima u pozorishtu....
Recommended Posts