Buck Naked Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Gacice mozda, ali samo u snaznijem fetish/budoir ambijentu. Da ne kazem kontekstu.
Hippie Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 my choice... za spavanje i dzabalebarenje.........
Hippie Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamo
Yoyogi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 (edited) Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda: Edited February 12, 2008 by Yoyogi
foto Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda:Fina stvar.Vrlo prakticno i upotrebljivo.
Jontra_Volta Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamopa brus, gacice, sve sto se wearuje under. pidzame ne moze, osim ako ispod njih ne nosis nista. ili u slucaju da si supermen.
Yoyogi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 takoreci, spoj lepog i korisnog.Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.Pa kad je neki veliki sex, kao rat svetova..ono, machevanje
voja i Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 veliki sex ... ono, machevanjene znam zasto, ali ja sam imao utisak da si ti hetero.nemam nista protiv, naravno. :)
bus Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man.
Pixie Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man. Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)
Yoyogi Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)Hmm...sad me podseti. Po avionima je pre bilo plocica "Exit" koje svetle u mraku, bez napajanja energijom. Jednu sam izbliza pogledao (bio sam avio mehanicar u prethodnom zivotu, na kratko) i pisalo je "Beta Radiation, harmless".Da nije ova mama-pronalazac uzela niti od toga i uplela u vesh? Pa, bilo je harmless za putnike i posadu izlozenu svaki dan tome. Nece valjda da ozraci i onesposobi uzivaoce u lepoti?
prima Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jako volim mushke podkoshulje i one oldskul mushke gacje (bokserice ako nosim ko da ne nosim).tange samo kad je jako vruce. i ne predugo jer ih osecam non stop pa me svest o njima dekoncetrishe :Dboje:belo,crno,belo,belo,crveno..materijal: pamuk
Recommended Posts