February 10, 200817 yr Gacice mozda, ali samo u snaznijem fetish/budoir ambijentu. Da ne kazem kontekstu.
February 12, 200817 yr kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamo
February 12, 200817 yr Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda: Edited February 12, 200817 yr by Yoyogi
February 12, 200817 yr Danas vidim ovo u Oz novinama pa se setih da se ovde prica o tome.Zenski vesh koji svetli u mraku.http://www.news.com.au/story/0,23599,23199987-2,00.htmlAko se link izgubi, evo slicka kako "glowing in dark" vesh izgleda:Fina stvar.Vrlo prakticno i upotrebljivo.
February 13, 200817 yr kao, moj brus? to sam vech, jednom specijanom e-prilikom, pokazala drugu Indiju.......... tamopa brus, gacice, sve sto se wearuje under. pidzame ne moze, osim ako ispod njih ne nosis nista. ili u slucaju da si supermen.
February 13, 200817 yr takoreci, spoj lepog i korisnog.Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.Pa kad je neki veliki sex, kao rat svetova..ono, machevanje
February 14, 200817 yr veliki sex ... ono, machevanjene znam zasto, ali ja sam imao utisak da si ti hetero.nemam nista protiv, naravno. :)
February 14, 200817 yr Ima tu jos...kurtoni koji svetle u mraku.You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man.
February 14, 200817 yr You can take a man out of the eighties, but you can't take the eighties out of the man. Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)
February 15, 200817 yr Ovo me podseti...tek sam nedavno primetila da knjiga Headcleaner (sa tekstovima B. Bargelda) svetli u mraku, do tad nisam nekako obracala paznju. Uplasi me odistinski. Tako da ti vasi retro-noviteti nisu za mene, mislim da bih se osecala nekako...radioaktivno. Ali slobodno se vi igrajte. :)Hmm...sad me podseti. Po avionima je pre bilo plocica "Exit" koje svetle u mraku, bez napajanja energijom. Jednu sam izbliza pogledao (bio sam avio mehanicar u prethodnom zivotu, na kratko) i pisalo je "Beta Radiation, harmless".Da nije ova mama-pronalazac uzela niti od toga i uplela u vesh? Pa, bilo je harmless za putnike i posadu izlozenu svaki dan tome. Nece valjda da ozraci i onesposobi uzivaoce u lepoti?
February 15, 200817 yr jako volim mushke podkoshulje i one oldskul mushke gacje (bokserice ako nosim ko da ne nosim).tange samo kad je jako vruce. i ne predugo jer ih osecam non stop pa me svest o njima dekoncetrishe :Dboje:belo,crno,belo,belo,crveno..materijal: pamuk