Ras Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Htedoh neki dan da pitam, je l neko probao pomirishi? 1
Sandradjer Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 38 minutes ago, Ras said: Htedoh neki dan da pitam, je l neko probao pomirishi? Cesto izbacuju s vremena na vreme proizvode od bambusa. Bile su aktuelne neke pelene za bebe, pa ulosci, sad to vise ne vidjam. Naziv vesa . A tek komentari na sajtu. Neki nose i zajednicki ves valjda . Salim se, ne znam nista o vesu od bambusa
Valk Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 27 minutes ago, cedo said: a kao da ih nemas I "upijaju sve tečnosti" a ne verujem da sportski podnose otkuvavanje
cedo Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 10 minutes ago, Valkyrie said: I "upijaju sve tečnosti" a ne verujem da sportski podnose otkuvavanje e dobro, nisam se toliko udubljivao ustvari ... jel to oni preporucuju duze nosenje ?
Sandradjer Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 (edited) 6 minutes ago, cedo said: e dobro, nisam se toliko udubljivao ustvari ... jel to oni preporucuju duze nosenje ? Pa ne peru se same . Ovde postoji samo opasnost da ti neko kaze Care, daj jedne cega . Vidis u komenarima Najudobniji ves koji smo ikada nosili Edited December 15, 2023 by Sandradjer 1 1
booyaka Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Moj princip je što više ćega imaš duže će ti trajati. 2
Svemir Zeka Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Čarape u Pepku, ćege po buticima, reserved, waikiki itd 1
Valk Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Čarape u Pepku, ćege po buticima, reserved, waikiki itd + Sinsay i pokojni C&A. 1
cedo Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Pa ne peru se same . Ovde postoji samo opasnost da ti neko kaze Care, daj jedne cega ma, nikad mi nije bila jasno fasciniranje vesom, posebno zensko ajd, i kod muskih je bio prelaz sa standardnih na boxerice ali zene ... uh kad sam bio mlad i radio svasta, jedno vreme sam prodavao odecu, i izmedju ostalog ves sa naglaskom na brushaltere i tu ima smisla birati da se pogodi velicina, oblik korpe ... bio sam majstor u odredjivanju obima i velicine korpe (a, b, c, d) samo pogledom na osobu sve drugo .... nije nista vazno osim da je udoban pamuk koji ne iritira telo 8
Valk Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 "Nisam majstor da napravim bure Al sam majstor da ocenim cure" 5
Recommended Posts