July 13, 201410 yr Author Поставио сина на линију! Quote Postavljanje sina na brzoj liniji Paris Strasbourg Дакле, не може Quote Postavljanje šina na bržoj liniji Pariz Strazbur јер би се тиме ударило у светињу, писали бисмо онако како не пишу домороци у тим градовима, али зато се строго води рачуна да не пишемо онако како ми пишемо.
July 13, 201410 yr Na autoputu kod Niša gde se odvaja krak ka Bugarskoj ima znak na kojem piše ćirilicom i latinicom Sofia.
July 13, 201410 yr Author On 13. 7. 2014. at 7:33, čekmeže said: Na autoputu kod Niša gde se odvaja krak ka Bugarskoj ima znak na kojem piše ćirilicom i latinicom Sofia. А оне мрке табле са белим словима, туристичког типа, истог дизајна као код Амера. Све до једне су на осисаној латиници. Као да це странћи лаксе да изговоре Ковацица него Ковачица. Спазим јуче фотку хотела Москва. Пише на прозорима доле "CAFFÉ RESTORAN" :) Edited July 13, 201410 yr by расејан
July 13, 201410 yr On 28. 6. 2014. at 9:04, Frile said: vrtolet? On 30. 6. 2014. at 12:21, Frile said: Roger kaže da nije. Da, frile, u pravu si, s vrtoletom su probavali. Sorry na kašnjenju, često mi se dogodi da zaobiđem forumska mjesta koja su preispunjena psihopatologijom.
July 14, 201410 yr pa bila je neka karikatura gde se dva hrvata svadjaju kako se kaze: "uvrtnjak!", "zrakomlat!", "uvrtnjak!", zlakomrat!"....a onda se pojavi helikopter na obzorju, i njih dvojica pobegose vicuci "upomoc helikopter!!!"
July 14, 201410 yr Author On 14. 7. 2014. at 10:56, Roger Sanchez said: Kaj ti imaš protiv vlaha? Колико сам читао, Влаха има свуда по Европи, по ободима Римског царства. Потомци пензионисаних легионара, који би остали на крајини, тј на земљи коју су до јуче бранили. Поженили би се из краја и остали... мени је чудо како се чак на британском острвљу зову исто, тј скоро исто - Велшани.
July 14, 201410 yr On 14. 7. 2014. at 0:17, Roger Sanchez said: To je taj neodoljiv srpski humor Uručbirano s Lumije Jeftinhare karikatura je bila poodavno, iz hrvatskih izvora...mada u pravu si, s obzirom da su hrvati vecinom zapravo srbi to jeste srpski humor
July 18, 201410 yr Author Quote kako ko. ja recimo imam da jedem pastu u paradajz-sosu svaki dan. Kaко ко, ал' мене нешто мрзи да фоткам, сређујем, устоварам... ал' замислите да сам стварно ставио кутију пасте за ципеле на тањир и сипао кутлачу парадајз соса око ње, фоткао и окачио овде.
July 19, 201410 yr Author Quote ispada ljigav u procesu У преводу са енгрпског, "притом испада љигав".
July 23, 201410 yr pade mi napamet kako je France Prešeren postao France Prešern zbog nesretnog nepostojanog "e"/"a"