September 18, 201014 yr Author prva epizoda nije bash na nivou najboljih, ali bilo je par kul momenata. 'where is that goddamn bible' :D
September 21, 201014 yr prva epizoda nije bash na nivou najboljih, ali bilo je par kul momenata. 'where is that goddamn bible' :Dbaš tako :)zabavio sam se, imam osećaj da su je malkice zbrzali, ali čini mi se da će biti smeha i smeha :)
September 24, 201014 yr Author ni ova epizoda mi nije bash fenomenalna, ali dovoljno dobra. charlijev ujak je car
September 24, 201014 yr charlijev ujak je car potpis. fenomenalan lik. :rolf:valjda ce ga biti josh malo
October 1, 201014 yr Author ...and they're back'horse massacre from revolution days' + Edited October 1, 201014 yr by gervasius twinkleminkleson
October 29, 201014 yr Author kakva epizoda najbolja ove sezone. jadna sweet dee vidjo morgenstajn http://www.youtube.com/watch?v=rjr0zkG1mogi ostrich dee +Dennis: You are dressed like the Phantom of the Opera. He's not a vampire.Charlie: He eats theater people.Denis: No, he doesn't.Mac: I think he might.Frank: He does.Dennis: Do you even know who the phantom of the opera is?Mac: He might not.Frank: He doesn't.Charlie: I don't. actually, jedna od najboljih epizoda uopste Edited October 29, 201014 yr by gervasius twinkleminkleson