gervasius twinkleminkleson Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 prva epizoda nije bash na nivou najboljih, ali bilo je par kul momenata. 'where is that goddamn bible' :D
Mercuzzio Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 sad odgledao prvu epizodu nove sezonedobar dee i mac kada im se povraca
copkillah Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 prva epizoda nije bash na nivou najboljih, ali bilo je par kul momenata. 'where is that goddamn bible' :Dbaš tako :)zabavio sam se, imam osećaj da su je malkice zbrzali, ali čini mi se da će biti smeha i smeha :)
gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 ni ova epizoda mi nije bash fenomenalna, ali dovoljno dobra. charlijev ujak je car
Mercuzzio Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 charlijev ujak je car potpis. fenomenalan lik. :rolf:valjda ce ga biti josh malo
nemoderisani Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 plusje'an za ujaka. druga mnogo bolja od prve, kako sam se nadao.
gervasius twinkleminkleson Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 (edited) ...and they're back'horse massacre from revolution days' + Edited October 1, 2010 by gervasius twinkleminkleson
korindjar Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ok je ova nova sezona. prve dve epizode nešto slabije, kasnije dobrota
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 a u vecerasnjoj epizodi se ponovo pojavljuju the mcpoyles :D
gervasius twinkleminkleson Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 (edited) kakva epizoda najbolja ove sezone. jadna sweet dee vidjo morgenstajn http://www.youtube.com/watch?v=rjr0zkG1mogi ostrich dee +Dennis: You are dressed like the Phantom of the Opera. He's not a vampire.Charlie: He eats theater people.Denis: No, he doesn't.Mac: I think he might.Frank: He does.Dennis: Do you even know who the phantom of the opera is?Mac: He might not.Frank: He doesn't.Charlie: I don't. actually, jedna od najboljih epizoda uopste Edited October 29, 2010 by gervasius twinkleminkleson
nisam ja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kak se beše zove onaj .it sa svežim epizodama svega?
Recommended Posts