Jump to content
IGNORED

it's always sunny in philadelphia

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

ja sad gledao i nema. ali problem rešen, hvala :thumbsup:

Posted (edited)

odlična epizoda. IM A FIVE STAR MAN!

a je l vi to skidate i gledate kada se probudite il oma kad postave? ja to ne baš mogu. pogotovo za always sunny, moram da sačekam noć i manje trezven um...

ostanem sredu na četvrtak budan dok ne pogledam its always sunny. sve ostale serije sam uspeo da iskuliram dok se ne nakupi sezona, ali svakog ponedeljka u 5 ujutru gledam family guy, i svakog četvrtka još kasnije its always sunny.

Edited by nemoderisani
Posted

Ponovo sam pogledao ovu poslednju. :lolol:

I don't know if you guys noticed, but I'm kind of having a hard time closing the deal with the Waitress.

Charlie-struggles-with-the-Waitress-620x

Posted

meni je vrh epizode kad se Di vadi za prsten svom dečku™. jedan od onih slojevitih fazona sa dugim fitiljem na koje možeš da se smeješ danima kasnije kad se setiš :lolol:

Posted

ali zvuk cockringa koji pada na pod hahaha :lol:

Posted

Najbolje je kad Frank na tabli pise listu stvari o kojima ne treba da se prica kad se muvaju ribe: muscles, waitress, snakes, shits, Jews

Posted

Carski! :D

Da nije to ubacio ko god je aploudovao vidoja na jucub? 

Posted

naravno, to mi je prvo palo na pamet ali ko zna, to je stara melodija i mogla je negde da bude iskorišćena i ranije :D

Posted

A nisam razumeo glas, jer i glas na TV-u kaže "it's always sunny"?

Posted

glas nisam prepoznao, nadam se da ne :D

Posted

• In the beginning of the "Taxi" episode "Louie's Fling" (s04e05), during Louie is trying to watch Miss Universe contest on TV, you can hear the future It's Always Sunny in Philadelphia theme - "Temptation Sensation" by Heinz Kiessling. At this time, Rob McElhenney was only four and a half year old.
Posted

:Hail:  :Hail:  :Hail:  za poslednju epizodu. 

:Hail: :hail: :Hail:

Ali, Frenk... :lolol:

Posted

neverovatna epizoda, neverovatna :Hail: :hail: :Hail:

verovatno jedna od najboljih ikada