January 23, 201510 yr odlična epizoda. IM A FIVE STAR MAN! a je l vi to skidate i gledate kada se probudite il oma kad postave? ja to ne baš mogu. pogotovo za always sunny, moram da sačekam noć i manje trezven um... ostanem sredu na četvrtak budan dok ne pogledam its always sunny. sve ostale serije sam uspeo da iskuliram dok se ne nakupi sezona, ali svakog ponedeljka u 5 ujutru gledam family guy, i svakog četvrtka još kasnije its always sunny. Edited January 23, 201510 yr by nemoderisani
January 23, 201510 yr Ponovo sam pogledao ovu poslednju. I don't know if you guys noticed, but I'm kind of having a hard time closing the deal with the Waitress.
January 23, 201510 yr meni je vrh epizode kad se Di vadi za prsten svom dečku. jedan od onih slojevitih fazona sa dugim fitiljem na koje možeš da se smeješ danima kasnije kad se setiš
January 24, 201510 yr Najbolje je kad Frank na tabli pise listu stvari o kojima ne treba da se prica kad se muvaju ribe: muscles, waitress, snakes, shits, Jews
January 28, 201510 yr idemo jedan mindfuck http://www.youtube.com/watch?v=5EfnR5lHYjA na 1:30 obratite pažnju i pažljivo poslušajte šta to Deni DeVito čuje na televiziji
January 28, 201510 yr naravno, to mi je prvo palo na pamet ali ko zna, to je stara melodija i mogla je negde da bude iskorišćena i ranije :D
January 28, 201510 yr In the beginning of the "Taxi" episode "Louie's Fling" (s04e05), during Louie is trying to watch Miss Universe contest on TV, you can hear the future It's Always Sunny in Philadelphia theme - "Temptation Sensation" by Heinz Kiessling. At this time, Rob McElhenney was only four and a half year old.