Jump to content
IGNORED

TV Prva

renne

Recommended Posts

Posted (edited)
Poznat rijaliti širom sveta, i izuzetno gledan.
Verujem da je i onaj "zli" kuvar gledan šou u svetu, ali ova domaća verzija :isuse: Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

kojote, si gledao malopre?branko rosić, onaj iz zlatnih osamdesetih, je spremio lenju pitu sa malinama. mislio je s jagodama ali kako ih nije našao, bio je prinudjen da čejndžujeTM.uglavnom, neka pozorišna glumica aždaja mu se tako obilato pokenjala i po piti ("kakva je to lenja pita bez jabuka"), a i po krompiru koji je ispekao da mi ga bi žao na kraju.

Edited by McCabe
Posted

gledao sam. uvek ima neka kuckasta koja kenja po svemu.prave predjelo, glavno jelo i desert sto povecava sanse da vidim nesto sto bih mogao da primenim.

Posted
Verujem da je i onaj "zli" kuvar gledan šou u svetu, ali ova domaća verzija :isuse:
Još pitaš. vrh gledanosti.
Posted

prica se da je ovo sa antenom samo privremeno jer zapravo preko njih rtl hoce konacno da preuzme fox.

Posted
prica se da je ovo sa antenom samo privremeno jer zapravo preko njih rtl hoce konacno da preuzme fox.
pre neki dan slucajno okrenem nemacki rtl kad ono nemacki ekskluziv sa istom onom scenografijom.
Posted

isti programski savetnici u obe kuce. www.solon.hu

Posted

Većinu stvari radio naš čovek, kao i na Pro7, RTL, Vox...

Posted (edited)
gledao sam. uvek ima neka kuckasta koja kenja po svemu.prave predjelo, glavno jelo i desert sto povecava sanse da vidim nesto sto bih mogao da primenim.
slabije je primenjivo jer ugl laprdaju o sranjima a uopshte ne prichaju o hrani o chemu bi,jel trebala biti emisijau vecini sluchajeve se uopshte ni ne vidi shta ovaj shto kuva radi Edited by ivy
Posted
Većinu stvari radio naš čovek, kao i na Pro7, RTL, Vox...
Ona self-promo grafika je Pro7 prekopirana, a rijaliti su u produkciji constantin ent.
Posted

Da, da, mislio sam na on screen grafiku

Posted

ma ne samo grafiku, prvu operativno vodi nas covek iz nemackog TV sistema.

Posted
ma ne samo grafiku, prvu operativno vodi nas covek iz nemackog TV sistema.
Ma da nego ovo bode oci ;) .On je inace najduze radio u Pro7
Posted

šta izvode ovi sa turskom sapunicom, danima pričaju o specijalnoj emisiji i dočeku Šeherezade? :ph34r: jel ta serija zaista toliko popularna i gledana?

Posted
šta izvode ovi sa turskom sapunicom, danima pričaju o specijalnoj emisiji i dočeku Šeherezade? :ph34r: jel ta serija zaista toliko popularna i gledana?
Nego sta mislis da bi davali pare za ovaj cirkus da nije tako...