Bane5 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) Off:Vlasnik/ci drze tri splava u nizu, jedan pre Brvnare, Brvnaru i Coco, a drzali su i splav koji je bio balon na vodi za igranje fudbala koji je pretprosle zime potopila velika kolicina vlaznog snega na krovu. Imena sadasnjih vlasnika (onih koji se vode kao takvi) ne znam, u pitanju je/su vrlo bahati ljudi koji su imali niz problematicnih poteza u odnosu na odluke nadleznih o uredjenju Savskog keja. Kao stvarni vlasnik u cije ime sadasnji obavljaju posao, navodno se pominje Dejan Keka Stojanovic. Niz restorana, kafea i ostalih usluznih firmi koje su pod njegovom kapom sluzili su mu (ili mu jos uvek sluze) za pranje novca. Edited October 7, 2010 by Bane5
Lezilebovich Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Na Prvoj ide jos jedan rijaliti u nizu : "Domacine, ozeni me" ili tako nesto slicno. Izgledaju kao neki video oglasi, neki covek prica o sebi, a udavace treba da salju pisma. Nekako je grozno, ali ako uspeju da se ozene - super ...
Buck Naked Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kirijaku i vladika Porfirije u Hajatu raspravljaju o vlasništvu nad B92 :isuse:Nego, ovo za Krstića, je l' to ozbiljno? Mislim, to je velika vest onda?
foto Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kako bi bilo super da on ima televiziju pa da gledamo apele za doniranje iste. to bi bilo super za gledati.
Frank Pembleton Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 samo histerija Pere Lukovica+1 lupetanje
Ryan Franco Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 uh, od svih rijaliti programa ovo pentaciklično kulinarstvo na foksu mi stvara najveću neprijatu. a i pola učesnika bi se najradije pod astale posakrivalo.
nisam ja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 dobrim delom air tajma prva emituje jednu gustu teskobu. može se na leba mazati. al onako teže malo, da se i leba raspada pritom, ako je onaj beli penasti, dok na nj buter od kikirikija pokušavaš ravnomerno rasporediti.
Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 uh, od svih rijaliti programa ovo pentaciklično kulinarstvo na foksu mi stvara najveću neprijatu. a i pola učesnika bi se najradije pod astale posakrivalo.gledam redovno. drcan sam, jebi ga.
renne Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 (edited) Poznat rijaliti širom sveta, i izuzetno gledan. Edited December 6, 2010 by renne
Recommended Posts