Patrick Mbomba Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) Onaj svapski na vrhu prosle stranice sa dugmicima je extra Edited January 31, 2010 by Patrick Mbomba
ducca Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 U slavu Olimpijskog turnira:(Rangers?? )
ducca Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 lansirani Englezi away....retro, retro, retroBrazil awaybtw Mexico crni su
Delija67 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bez veze je sto Meksiko nije zelen i sto Brazil B nije plav.
John Coltrane Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Brazil B me asocira (ne znam zashto) na Boku Juniors :D ...
ducca Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Bez veze je sto Meksiko nije zelen i sto Brazil B nije plav.Mexico jeste zelen, pogledaj par strana ranije, crni je rezervni...a i brazilski je plav, ali tamno ;)
WTF Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Brazil vidim fura black-gold kombinaciju kao New Orleans Saints!
Ryan Franco Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Englezi, dakle, ko sto ih je ducca najavio, '66. Nego, mozda sam poludeo ali meni su ovaj australijski i portugalski potpuno strava. Samo mi smeta ova linija na rukavu. Ako je ovo novi nike mogli bi i Zvezdu da pocaste necim vakim.Brazilski, ovaj Olimpikov i onaj danski su mi nekako u slicnom fazonu. Dobrocudne devedesete.I ne znam da li se tripujem ili svi prave dresove od nekog, na oko, vrlo groznog materijala... Edited February 10, 2010 by McCabe
gervasius twinkleminkleson Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dzizs, hoce li ijedna reprezentacija imati normalne dresove, sve imaju ove ultra gay uske djogani majice. uzas.
ducca Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Nego, mozda sam poludeo ali meni su ovaj australijski i portugalski potpuno strava. Samo mi smeta ova linija na rukavu. Ako je ovo novi nike mogli bi i Zvezdu da pocaste necim vakim.A i vise su dosadili malo ovi strogo O izrezi, bilo bi lepo za promenu videti vise dresova sa "polo" kragnama... pa i da majstori ponovo daju sebi oduska...
Recommended Posts