Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted (edited)

Onaj svapski na vrhu prosle stranice sa dugmicima je extra

Edited by Patrick Mbomba
Posted

U slavu Olimpijskog turnira:nikenike3751856571a.jpgff391589alt2xl.jpg(Rangers?? :huh: )ff391601l.jpgff391597alt1xl.jpgff391591l.jpgff391588alt1xl.jpgff391596l.jpg

Posted

Portugal WC?portugal-world-cup-2010-home-shirt-design-2.jpgArgentina0,,32922239-EX,00.jpgMexicomexico-2010-away-football-shirt-adidas.jpgOlimpik M.Olympique-de-Marseille-10-11-adidas-shirts-leaked.jpgJapanJapan-world-cup-2010-adidas-away-kit.jpg

Posted

lansirani Englezi away....retro, retro, retroenglandintro.pngBrazil awaybraazul01.jpgbraazul02.jpgbtw Mexico crni su :thumbup:

Posted

Bez veze je sto Meksiko nije zelen i sto Brazil B nije plav.

Posted

Brazil B me asocira (ne znam zashto) na Boku Juniors :D ...

Posted
Bez veze je sto Meksiko nije zelen i sto Brazil B nije plav.
Mexico jeste zelen, pogledaj par strana ranije, crni je rezervni...a i brazilski je plav, ali tamno ;)
Posted

Brazil vidim fura black-gold kombinaciju kao New Orleans Saints! :lol::Hail:

Posted (edited)

Englezi, dakle, ko sto ih je ducca najavio, '66. Nego, mozda sam poludeo ali meni su ovaj australijski i portugalski potpuno strava. Samo mi smeta ova linija na rukavu. Ako je ovo novi nike mogli bi i Zvezdu da pocaste necim vakim.Brazilski, ovaj Olimpikov i onaj danski su mi nekako u slicnom fazonu. Dobrocudne devedesete.I ne znam da li se tripujem ili svi prave dresove od nekog, na oko, vrlo groznog materijala...

Edited by McCabe
Posted

dzizs, hoce li ijedna reprezentacija imati normalne dresove, sve imaju ove ultra gay uske djogani majice. uzas.

Posted
Nego, mozda sam poludeo ali meni su ovaj australijski i portugalski potpuno strava. Samo mi smeta ova linija na rukavu. Ako je ovo novi nike mogli bi i Zvezdu da pocaste necim vakim.
A i vise su dosadili malo ovi strogo O izrezi, bilo bi lepo za promenu videti vise dresova sa "polo" kragnama...

pa i da majstori ponovo daju sebi oduska...82712941.png:wub: