July 15, 201014 yr Nazovite me partibrejkerom ali zlatno krasnopisanije (komada 10) preko celog dresa je prikladnije jelovniku u vili "Jelena" nego fudbalskom klubu.
July 15, 201014 yr Umbro ili ne umbro ovo je uzasno kicasto i izgleda potpuno seljacki sa tim zlatnim slovima na bijeloj pozadini.Cak mi je i Partizanov ljepsi.
July 16, 201014 yr Umbro ili ne umbro ovo je uzasno kicasto i izgleda potpuno seljacki sa tim zlatnim slovima na bijeloj pozadini.Cak mi je i Partizanov ljepsi.Pa dobro ovo je "jubilarni dres" 1 memorabilia ;)
July 16, 201014 yr http://store.manutd.com/stores/manutd/products/kit_selector.aspx?selectorid=292&portal=UCE36CEIova bela linija mi nije nesto, a na ledjima josh gore...
July 21, 201014 yr Author Evo i Interakao i nesrecnog Lottoa sa ozbiljnom kandidaturom za najgovno dres godine
July 21, 201014 yr bijeli jos bolji :D ovaj Interov mi je odlican,uostalom kao da njihov dres moze biti ruzan
August 18, 201014 yr :lol:Sezona 2010/11 će stavrno doneti klovnonske standarde u dizajn dresova.A oni gore Evertonovi me podsetiše na onu scenu "Čuda u Liverpulu" kad vide onog lika razapetog u stanu i iskomentarišu: "Pa kad je navijač Evertona!"