Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted
U nedostatku odvojene teme postovacu ovde.Hteo sam da pitam muski deo populacije gde u BGu (ako uopste) kupujete cipele?U poslednje vreme moj favorit je Labrador. Ljudi rucno prave cipele koje su neverovatno udobne (ovde prvenstveno mislim na cipele sa koznim djonom).E da, jedan totalni hejt za Nero Giardini cipele/patike koje su se raspale za manje oko 6 meseci. (a placene su mnooooogo).Pozdrav
Kad sam bio skoro u Beogradu, video sam u Čika Ljubinoj, blizu ugla sa Knez Mihailovom, jednu radnju koja je imala cipele Dario Dodoni. Odlične cipele, ručne izrade, udobne i odličnog dizajna. Kupujem ih u Italiji, i stvarno sam zadovoljan.Nero Giardini i nije baš neka kvalitetna firma, a skupi su.
Posted
Nero Giardini i nije baš neka kvalitetna firma, a skupi su.
Hm, gde si bio pre godinu dana da mi to kazes? <_< Pogledacu to u Cika Ljubinoj.Pozdrav
Posted
Zadrzavam pravo da verujem da nije mislio na Fratelli. Pozdrav
:D
  • 3 months later...
Posted

Istina, ovaj hipicin gaji blue steel.

Posted

barabe.. poredite pravog frajera s glupim fenserima.... fuj

• 4 months later...
Posted

Tetrebi, koliko ste IN??Ja sam na pristojnih 0/20, al' mi se svidjaju asimetricni cvikeri.

• 4 months later...
Posted

moras prvo neki neutralan sako, gledaj Hausa i uci

Posted
Neutralni sako mozda (je l sa zakrpama?) kad udjem u cetvrtu deceniju. Tad cu i tog Hausa da gledam.
ne znam sta je neutralni sako, al' ovo tvoje gore je za petu deceniju. Hausa mozes i tad da gledas.
Posted
Je l valja ova jakna?41129758TV_lar1_1.jpg41129758TV_lar1_2.jpg
Odlična je... ako hoćeš da ti dam 20 dindži i potom te opomenem da ću zvati policiju ako mi ponovo priđeš.
Posted

ako dovoljno izbledi u varikini, moze da bude dobar zubarski mantil.

Posted
glasses.jpgpostoje samo jedni asimetricni cvikeri.
to su bobtejl cvikeri, Tejin ker ima 100%.