Tresko Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 U nedostatku odvojene teme postovacu ovde.Hteo sam da pitam muski deo populacije gde u BGu (ako uopste) kupujete cipele?U poslednje vreme moj favorit je Labrador. Ljudi rucno prave cipele koje su neverovatno udobne (ovde prvenstveno mislim na cipele sa koznim djonom).E da, jedan totalni hejt za Nero Giardini cipele/patike koje su se raspale za manje oko 6 meseci. (a placene su mnooooogo).PozdravKad sam bio skoro u Beogradu, video sam u Čika Ljubinoj, blizu ugla sa Knez Mihailovom, jednu radnju koja je imala cipele Dario Dodoni. Odlične cipele, ručne izrade, udobne i odličnog dizajna. Kupujem ih u Italiji, i stvarno sam zadovoljan.Nero Giardini i nije baš neka kvalitetna firma, a skupi su.
nenad Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nero Giardini i nije baš neka kvalitetna firma, a skupi su.Hm, gde si bio pre godinu dana da mi to kazes? <_< Pogledacu to u Cika Ljubinoj.Pozdrav
nexus13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zadrzavam pravo da verujem da nije mislio na Fratelli. Pozdrav :D
Hippie Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 barabe.. poredite pravog frajera s glupim fenserima.... fuj
Lancia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tetrebi, koliko ste IN??Ja sam na pristojnih 0/20, al' mi se svidjaju asimetricni cvikeri.
3opge Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 moras prvo neki neutralan sako, gledaj Hausa i uci
Lancia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Neutralni sako mozda (je l sa zakrpama?) kad udjem u cetvrtu deceniju. Tad cu i tog Hausa da gledam.ne znam sta je neutralni sako, al' ovo tvoje gore je za petu deceniju. Hausa mozes i tad da gledas.
Lancia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kupicu i asimetricne cvikere to match.to je samo za one koji ne znaju da smekerski dignu jednu obrvu.
dig_chohano Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Je l valja ova jakna?Odlična je... ako hoćeš da ti dam 20 dindži i potom te opomenem da ću zvati policiju ako mi ponovo priđeš.
Lancia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ako dovoljno izbledi u varikini, moze da bude dobar zubarski mantil.
Lancia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 postoje samo jedni asimetricni cvikeri.to su bobtejl cvikeri, Tejin ker ima 100%.
Recommended Posts