Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

Ja sam razumeo da su crni in.

Sent from my x600 using Tapatalk

• 7 months later...
Posted

Man bun, štucovana brada, cream based off-white pončo, deep black skins, rich brown with hazelnut highlights agzice, komad royal striking red platna. Koga ste zamislili?

Spoiler

Linijskog sudiju, naravno.

20180902001.thumb.JPG.b246a5edc59af1fc1d99c39a065059d5.JPG

20180902002.thumb.JPG.99669079ffedec86d1aacc23066cf209.JPG

Definicije boja courtesy of Perina ćerka, samoproklamovani skilled hue interpreter. Pera wouldn't know, blago je slep za boje.

Posted

a pončo mu treba jer je na terenu minus tri pa mu je hladno živ se zaledio? :laugh:

• 3 weeks later...
Posted

Andrea Oricio baš tera modu sa džepnim maramicama, kao da je u džepiću pokušao da sakrije papagaja glavom nadole. Ubeđen je da je prezgodan, sreća te nojevo perje nije proglašeno za najnoviji krik mode.

Iandrea_oricio_oebs.jpg

Andrea-Orizio.jpg

1.jpg

licnostGodine03.jpg

Posted

'bem ti talijanca i njegov stajling... od onih silnih predstavnika najeleganci nacije, nama zapade ovaj ekscentricni krijumcar papagaja :D 

bar da mu ta odela lepo stoje, nego i kosulje i odela izgledaju kao da su iz neke prastare yumco kolekcije.

bas cudan neki talijanac.

Posted

To je ta njihova zabarska harizma i samouverenost koja ne presusuje nikad, a za maramice ipak volim kad je u ovim prilikama president-fold.

Posted

@nenad

Šone, gde si beše našao u BG neku finu mušku torbu? Onu veću. Ili neku mačo sa ručkama, kao za kuglu za kuglanje. Volela bih da bude koža ko rukavica.

Svi su dobrodošli da mi pomognu.

Posted (edited)

u uscu, zaboravih kako se zove radnja. piquadro je torba.

ova nije imala rucke, samo jednu i ono za preko ramena, i in hinsight nisam bas prezadovoljan kupovinom, jer je stari unutra izgleda nosio i cigle (sto je trebalo da pretpostavim da ce uraditi), pa se rucka odsila.

@MayDay

Edited by nenad
Posted

Kako da pretpostavis da ce nositi cigle. 

Pogledacu ja kasnije danas u Cika Ljubinoj ima onih nekih muskih radnji, pa javljam da znate.

Posted

Neki dan sam se našao u društvu s tri kolege i 75% nas je imalo Tom Tailor majicu/košulju. 

Kad pogledam svoj ormar - 66% TT, 25% s. Oliver i ostatak nešto što se zalomilo usput. Radim uredski posao i furam taj nekakav business casual, ali sam zapeo u već navedenu mejnstrimu.

Čini mi se da nema povratka. 

Posted
On 19.9.2018. at 12:17, MayDay said:

Kako da pretpostavis da ce nositi cigle. 

Pogledacu ja kasnije danas u Cika Ljubinoj ima onih nekih muskih radnji, pa javljam da znate.

a jbt, nije stvarno nosio cigle, nego svakakve gluposti, puno stvari koje su ukupno jakooo teske. 😂

Posted
On 19.9.2018. at 12:14, nenad said:

piquadro je torba.

pikardo ima vrhunski asortiman, ovde dostupan

kulturiška, šmekerica

Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

pikardo ima vrhunski asortiman, ovde dostupan

kulturiška, šmekerica

slazem se potpuno.

• 1 month later...
Posted

gde da nadjem neki prsluk, da je za kasnu jesen/zimu. imao super dry prošle godine neke dobre, al ove su kesa, a tih starih nema