September 30, 20177 yr Aham, 205 cm, a prekinuo sam sa treninzima basketa u 15-oj :-D; @kums Hm, Levis je dobar predlog, (bar po sajtu) ide do 36, ali ima i neku Big&Tall sekciju na sajtu, gde ima i 38, overicu i to i Legend kad uzmognem... Inace, model je nebitan, kad si ceo zivot ogranicen na dva-tri modela patika u radnji koja ima na stotine modela, naviknes se B-)
September 30, 20177 yr 193cm i nikad nisam imao pantalone 34/34, jednostavno budu kratke i jebiga. Imam 3 para farmerki, jedne leviske i dvoje nekih ovako, koje cuvam ko oci u glavi. Obuca 48+ tj. oko 32cm, isto problem veliki. Duksevi i kosulje moram XL ali sam mrsav i izdefinisan sa dugim rukama pa je i to jako zajebano uklopiti da stoji kako treba. Tuga pregolema...
October 27, 20177 yr i to nakon što sam danas na najlonu nabasao na AK915 U.S Night Desert Camouflage Fishtail Parka ovu moju su zaduživali rogers i glispy
October 27, 20177 yr za ljubitelje da drulaju https://www.instagram.com/saunders_militaria/ to imaš u krnjači u onoj radnji vojnog 2nd handa
October 28, 20177 yr imaju e u slucaju da isti zatreba mmoc.rs Edited October 28, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
October 31, 20177 yr Ide u bookmarks.bolja je varijanta da se ode lično, ne verujem da sajt apdejtuju ažurno mnogo više stvari sam video u radnji nego na sajtu na zrenjanincu, kod skretanja za kotež. ima neki pt kruzer ofarban u maslinasto zelenu, sa onom belom američkom zvezdom. pa tu procunjaj
November 23, 20177 yr Ja verujem nigde. I dalje će to biti precenjene krpe. Ja ću na najlon. Edited November 23, 20177 yr by nisam ja