Прслин Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Што волим када ови што сам им на игнору погађају шта пишем, тада се најбоље види степен разилажења правог мене и онога каквим ме они виде.
pt 2.0 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 i meni se razilaziš, a nisi mi na ignoru. da je trebalo pare staviti na to ko će da zna za postojanje tog trenda zabava ružnih džempera, ti bi mi bio na pretposlednjem mestu. ravaneli, a što ne uzmeš neki svoj normalan jednobojni džemper i i ne našiješ na njega privremenu aplikaciju onog jelena sa crvenim nosem i šalom oko vrata? aplikaciju relativno jednostavno možeš da iskrojiš od čojica, a možda i kupiš negde gotovu?
Matilda Ivancic Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) ... Edited December 30, 2014 by Matilda Ivancic
Прслин Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) ... Edited December 30, 2014 by Прслин
morgana Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) http://tablet.hm.com/rs/product/67828?article=67828-A#campaign=3YC_Holiday_2&campaignType=Transactional_Planned&shopOrigin=QL pogledala bih i u pull and bearu Edited December 30, 2014 by morgana
boshoku Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 meni je maltezer lep taman da se obloži samo kiselim kupusom, mada je sad ladno za take akcije
Ravanelli Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 (edited) ja konto biće neko zezanje kada dođem kući na ovoj temi, al odgledah okupaciju u 26 slika na studiju b jbt, kako pored takvih stvari možete da nemate želju da se iserete u usta praslinim ovoga sveta? šta vam je odstranjeno? Edited December 31, 2014 by Ravanelli
Budja Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 :D istina je za ovaj ugly sweater party. bih i ja pozvana na jedan 22.-og, ali nisam mogla da idem :(. je l to ide u paketu sa idiotskom kampanjom ruznih selfija?
Прслин Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 ja konto biće neko zezanje kada dođem kući na ovoj temi, al odgledah okupaciju u 26 slika na studiju b jbt, kako pored takvih stvari možete da nemate želju da se iserete u usta praslinim ovoga sveta? šta vam je odstranjeno? Охохо, још један што се навадио јер је видео да не рипортујем и не обећавам завртање ушију првом приликом. Па колико вас, бре, има да се уштекани по рупама док не наиђе већи миш од вас? Цију-цију, мачкице, страшне су ти канџице.
Frank Pembleton Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Uh fashion fight! Poslato sa WC šolje by BVK
halloween Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) :D istina je za ovaj ugly sweater party. bih i ja pozvana na jedan 22.-og, ali nisam mogla da idem :(. Juče nam je na posao došla koleginica sa ovakvim džemperom, pahulje, jeleni s rogovima. Nosi ga bez štoseva, najnormalnije, večito je pogurena i neočešljana. Svastika istaknutog DSS-ovca. Edited January 1, 2015 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) hteo bi malo da se usakoim™ gde predlažete da šnjuram, bio u dc onaj barbolini ili kako se već zove, mrka kapa :( edit ono da ide uz teksas, neobavezno. tkz. sportska eleganicja pare nisu problem para nema Edited January 1, 2015 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 hteo bi malo da se usakoim™ gde predlažete da šnjuram, bio u dc onaj barbolini ili kako se već zove, mrka kapa :( edit ono da ide uz teksas, neobavezno. tkz. sportska eleganicja pare nisu problem para nema Jbga ako je zavladao paranematm virus a ne treba ti nesto sto ces potomcima da ostavljas, probaj da ubodes neke popuste C&A i HM...Moze da se nabode... Mislim da je Renne tamo nesto ubo sasvim OK
renne Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Da, C&A sasvim ok za malu kintu, a da li či na nešto. trei komaTa tamo uzo, video Velja da su OK
Recommended Posts