Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

Што волим када ови што сам им на игнору погађају шта пишем, тада се најбоље види степен разилажења правог мене и онога каквим ме они виде. :fantom:

Posted

i meni se razilaziš, a nisi mi na ignoru. da je trebalo pare staviti na to ko će da zna za postojanje tog trenda zabava ružnih džempera, ti bi mi bio na pretposlednjem mestu.

ravaneli, a što ne uzmeš neki svoj normalan jednobojni džemper i i ne našiješ na njega privremenu aplikaciju onog jelena sa crvenim nosem i šalom oko vrata?

aplikaciju relativno jednostavno možeš da iskrojiš od čojica, a možda i kupiš negde gotovu?

Posted (edited)

...

Edited by Matilda Ivancic
Posted (edited)

...

Edited by Прслин
Posted

meni je maltezer lep taman da se obloži samo kiselim kupusom, mada je sad ladno za take akcije

Posted (edited)

ja konto biće neko zezanje kada dođem kući na ovoj temi, al odgledah okupaciju u 26 slika na studiju b

jbt, kako pored takvih stvari možete da nemate želju da se iserete u usta praslinim ovoga sveta? šta vam je odstranjeno?

Edited by Ravanelli
Posted

:D istina je za ovaj ugly sweater party. bih i ja pozvana na jedan 22.-og, ali nisam mogla da idem :(. 

je l to ide u paketu sa idiotskom kampanjom ruznih selfija?

Posted

ja konto biće neko zezanje kada dođem kući na ovoj temi, al odgledah okupaciju u 26 slika na studiju b

jbt, kako pored takvih stvari možete da nemate želju da se iserete u usta praslinim ovoga sveta? šta vam je odstranjeno?

Охохо, још један што се навадио јер је видео да не рипортујем и не обећавам завртање ушију првом приликом. Па колико вас, бре, има да се уштекани по рупама док не наиђе већи миш од вас? :lol:

Цију-цију, мачкице, страшне су ти канџице. :wub:

Posted

Uh fashion fight!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted (edited)

:D istina je za ovaj ugly sweater party. bih i ja pozvana na jedan 22.-og, ali nisam mogla da idem :(. 

Juče nam je na posao došla koleginica sa ovakvim džemperom, pahulje, jeleni s rogovima.  Nosi ga bez štoseva, najnormalnije, večito je pogurena i neočešljana. Svastika istaknutog DSS-ovca.

Edited by halloween
Posted (edited)

hteo bi malo da se usakoim™ gde predlažete da šnjuram, bio u dc onaj barbolini ili kako se već zove, mrka kapa :(

edit

ono da ide uz teksas, neobavezno. tkz. sportska eleganicja

pare nisu problem

para nema

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

hteo bi malo da se usakoim™ gde predlažete da šnjuram, bio u dc onaj barbolini ili kako se već zove, mrka kapa :(

edit

ono da ide uz teksas, neobavezno. tkz. sportska eleganicja

pare nisu problem

para nema

Jbga ako je zavladao paranematm virus a ne treba ti nesto sto ces potomcima da ostavljas, probaj da ubodes neke popuste C&A i HM...Moze da se nabode...

Mislim da je Renne tamo nesto ubo sasvim OK

Posted

Da, C&A sasvim ok za malu kintu, a da li či na nešto. trei komaTa tamo uzo, video Velja da su OK