Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted (edited)

to je zato sto se ovde svako ko nosi odelo percipira kao ljakse.

budalastina, ljaksea nikad nisam video u odelu a video sam ga i previse puta.

ugl kapuljaca fazon.

:Jova:

Edited by ToniAdams
Posted

PPP me je naučio da su farmerke (aka merke) i farke. Mogao sam umreti ovo ne bih znao. :mellow:

Posted

Također postoji i jakna parmerka, tu i tamo poznata i kao parka.

Posted

Please stop. Overklokovaćete mi mozak sa ovoliko fešn inputa :o

Posted

A najk adidaske?

To je kao ona čuvena pesma Corona "Is it the Reebok or the Nike"  :lolol:

Posted

Amin.

umalo da zaboravim, dozvoljen je još jedan eksperiment ali to još redje uspeva običnom plebsu

Posted

to "blizanci" nije za džabe. taj neki opšti style, elegancija, frizurica, marama u sakou....

umalo da zaboravim, dozvoljen je još jedan eksperiment ali to još redje uspeva običnom plebsu
attachicon.gifimage.jpg

Zvezdan-Terzic(1)(1).jpg

Posted

sedi gde pazariš gornjake?

Posted

dajte još neke primere cipela, tih eksperimentalnih

Posted

Mogla bih da sočinim fashion report sa otvaranja hotela u Porto MNG sinoć. Bilo teget sakoa sa zlatnim dugmadi ma, što baš volim, bilo crvenih tola, maramica u sakou, itd. Uglavnom, žene su mahom bile obučene na gala nivou dok muškarci borderline casual. Osećao se mismatch.

Nisam bila blizu Miloa da mu vidim cipele. Ali mislim da nema šanse da su bele. Peter Munk bež laneno odelo. Dosta lep teget sako i odličnu belu košulju je imao vlasnik Moric Ajsa, jedan omanji ali super harizmatični Austrijanac.

Moj favorit je jedan Brit koji je recimo menadžer novog jedinog diskaća u PM koji je imao zagasitije tirkiz odelo sa belom košuljom i slippers u toj boji odela. Majstor.

Posted

Nisam bila blizu Miloa da mu vidim cipele. Ali mislim da nema šanse da su bele. Peter Munk bež laneno odelo. Dosta lep teget sako i odličnu belu košulju je imao vlasnik Moric Ajsa, jedan omanji ali super harizmatični Austrijanac.

:lol: 

Meni on harizmatičan ko bajata viršla. Trčao je polumaraton ove godine, jedno vreme bio pored mene dok ga nisam pretekla. -_-

Posted

Također postoji i jakna parmerka, tu i tamo poznata i kao parka.

a postoji i kaput od farmerke poznatiji kao buahahaha