precog Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nisam, gari, ovo sam znao. Vidis kako lepo koristis smajlije :) Sve je potaman, nema potrebe za grubostima.
sailorman Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Cemu taj bes od ranog jutra? Lepo te pitao covek. Evo ja sam npr. znao, ali ima ljudi koji ne znaju. Razumes? Nije sramota pitati. A sad najbolje da je pitanje šta su farke na temi na kojoj se piše o odeći i obući bilo dobronamerno.
boshoku Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) daj guglaj bolidu i prestani da smaraš na svakoj jebenoj diskusiji iju!? nije ništa ružno u podtekstu bilo, a i tu smo da saznajemo jedni od drugih, gugl je poštapalica Edited August 27, 2014 by boshoku
Ravanelli Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nisam, gari, ovo sam znao. možeš i na kviz! a je l' znaš šta su biciklana i smećarnik? :) ))))
boshoku Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 počeću da mislim kako si siledžija... anw, kul formalne šuze
Кристофер Лумумбо Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) ja kad kupim takve (dobro, zena, ne ja), kazete da sam ljakse :( nadam se da cu morati do da nosm iskljucivo na nekim proslavama. oke, i boskic je ljakse pa te mozda u pravu. nemo se ljutis ljubi te brat Edited August 27, 2014 by Кристофер Лумумбо
boshoku Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 ove mora na odelo, ili barem neki "pristojan" donji deo ("farke" su, no, no)
Кристофер Лумумбо Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 znam, meni takve sluze za svadbe, i to samo za one gde moram da ih obujem, a ostalo vreme leze u prasini kao cipelici.
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 počeću da mislim kako si siledžija... anw, kul formalne šuze ovo nose savetnici po andrićevom vencu
boshoku Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 jbm li ga, nema baš mnogo varijacija na temu "formalnosti"... meni ok
precog Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 A sad najbolje da je pitanje šta su farke na temi na kojoj se piše o odeći i obući bilo dobronamerno. Ne znam, po meni pitanje nije zasluzilo takvu reakciju. Ovaj forum bi bio lepse mesto bez takvih izliva zuci.možeš i na kviz! a je l' znaš šta su biciklana i smećarnik? :) ))))Eh sad, lepo sam te pohvalio za smajlije i ti upropastis utisak. Jedan smajli je dovoljan da prenes svoj spokoj, onih cetiri viska govore o tvom nespokoju i anksioznosti. Kao da zelis nesto da kazes, a ne usudjujes se. Slobodno reci, ovde niko ne osudjuje.:)
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 hmm gilja je jedini deo odevnog skupa sa kojim može da eksperimentiše u formalnom odevanju. tu je i opasnost da se sklizne u neukus, pa velika većina i ne pokušava opit. meni nekako suviše obične, na stranu vrh i zumba po srediini koji mi se uopšte ne svidjaju
nenad Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) ja kad kupim takve (dobro, zena, ne ja), kazete da sam ljakse :( nadam se da cu morati do da nosm iskljucivo na nekim proslavama. oke, i boskic je ljakse pa te mozda u pravu. nemo se ljutis ljubi te brat to je zato sto se ovde svako ko nosi odelo percipira kao ljakse. ja ovih dana menjem pos'o, pa cu posle 4 godine ponovo morati da budem ljakse i to ful ljakse sa sve kravatom. :( moram kupiti bar 2 odela i 5-10 kosulja, kako bi kompletirao ljakse autfit. cipele, kravate i carape za odelo dodatno. kupovina svega toga u bg-u je agonija u startu. cak razmisljam da li bi mi bilo pametnije da zapalim na produzeni vikend do italije i sve to kupim tamo. ima onaj neki ogromni autlet kod firence, samo ne znam kakva je ponuda sad tamo. kad sam poslednji put bio moglo se za 200 evra pazariti odelo koje bi u bg-u kostalo bar 500 ako ne i vise. Edited August 27, 2014 by nenad
boshoku Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 @kums ok, daj neku šlajbu "neumatrixovanih gilja" a da su formalne
Recommended Posts