August 26, 201410 yr Pa svi muskarci od stila bi mi dali (no pun intended).Nema greške.Sve super, bez divljanja... Bravo. :D
August 26, 201410 yr mada bih ja najrađe negu engleštinu, mislim po stilu, ne nužno po proizvodnji. english style probaj pronaći u mark i spenseru ljoberu Edited August 26, 201410 yr by Dr Arslanagić
August 26, 201410 yr za cipele preporučujem pogledati u Clarks-u trenutno je puno modela na popustu u beogradskoj radnji ali i izbor nije baš kao na sajtu.
August 26, 201410 yr jbg. stoka iz bloka vazda prednost dajem talijancima, što ne znači da ne respektujem velikobritanski, al onaj koji se meni dojmi mi je nedostupan :( sreća moja te me niko ne sili na formalno oblačenje. а da me prisili za gore bi se snašao, a za dole copy/paste dig. eventualno cmrlja. edit prva gilja vr' Edited August 26, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
August 27, 201410 yr za cipele preporučujem pogledati u Clarks-u trenutno je puno modela na popustu u beogradskoj radnji ali i izbor nije baš kao na sajtu. 3/4 nisu za odelo jbg. prve su brušena koža - znači farke, druge jebe ta lajna i pravi ih ok samo za farke, četvrte su za hiking Edited August 27, 201410 yr by Ravanelli
August 27, 201410 yr Cemu taj bes od ranog jutra? Lepo te pitao covek. Evo ja sam npr. znao, ali ima ljudi koji ne znaju. Razumes? Nije sramota pitati.