Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

pa kada su stvarno do jaja. mislim da je problem što ih nisi videla na nozi.

to je ono toliko klasika da se u platonovom svetu ideja pod "cipela" nalazi baš ta.

Dobro, priznajem da su ove kasnije kačene kudikamo bolje od onih na Battinom sajtu. I kapiram da su te cipele pojam stila u formalnom oblačenju među radnicima korporacija u Srbiji, eventualno u Italiji, i bile bi ideja cipele da je Platonov svet ideja ograničen na ove države. Sva sreća, postoje i druge opcije za one koji se oblače formalno.

Posted

te što kači ravaneli nisu nikako da ideš na posao bajkom pa onda posle posla da svrneš na brodić na pivo. moraš uzeti "sa rupicama" i.

Posted

pa model je oxford, pa vidi koje još zemlje ulaze u obzir :D

Posted

Dobro, priznajem da su ove kasnije kačene kudikamo bolje od onih na Battinom sajtu. I kapiram da su te cipele pojam stila u formalnom oblačenju među radnicima korporacija u Srbiji, eventualno u Italiji, i bile bi ideja cipele da je Platonov svet ideja ograničen na ove države. Sva sreća, postoje i druge opcije za one koji se oblače formalno.

Postoje. U Španiji ovo obožavaju i masovno nose kao formalno:

mocassino1.jpg

Posted

Jesu švabe kritične ali nije ni Deichmann reper. Tu uglavnom kupuje sirotinja. Mislim da i šalterski službenici u banci u Austriji nose bolje cipele od toga.

Posted (edited)

...

Edited by Matilda Ivancic
Posted

Postoje. U Španiji ovo obožavaju i masovno nose kao formalno:

mocassino1.jpg

:lolol: ne znam za ovo. odakle ti to?

Posted

Ja bih ono Digovo struja-kavez za muške cip bez pertli. :fantom:

Posted

:lolol: ne znam za ovo. odakle ti to?

Ih, bre. 90% ljudi u Madridu po firmama ima ove cipele. I meni je bilo neverovatno u početku, posle sam se privikao.  :lolol:

Posted (edited)

Ogavne cipele kacite, ogavne.

Pokazi nam care stila i kralju snosaja sta valja! Edited by Ravanelli
Posted

Dakle, Sejlorki bih ladno dao da mi izbira odeću/obuću.

Posted

Pa svi muskarci od stila bi mi dali (no pun intended).