Valk Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 a svi znamo šta može takvom da mi se desi...bezbedan si na moru, nemoj da se vadiš sad!baš me zanima kako bi Pepi reagovao da te vidi u tome
mlatko Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 wtf :huh:baš sam noćas sanjao da sam presvukao pantalone u gostima i kao bile su mi dobre.posle par sati pogledam dole i onako pred svima primetim da nešto visi pantalone bile sa futrolom :isuse:nešto kao ovo (samo ozbiljnije) :D
Razzmatazz Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 eh, sad, ti si jedan od onih ljudi kojima je casa uvek poluprazna. boje su, kao sto je wall primetio, vrlo moderne. lako se pakuje, brzo susi, garantuje popularnost na plazi, i, vrlo vazno, odlican je za suncanje onih delova u kojima do sad sunce nije sijalo. sta covek vise od kupaceg da pozeli!?Nisam ja jedan od onih kojima je čaša uvek poluprazna, nego sam jedan od onih koji smatraju da se sa pojedinim stvarima ne treba kockati.Boje jesu moderne, sviđa mi se linija žuto, vrišteće žuto-želeno, zeleno. Verujem i da se lako pakuje i da se van sezone može koristiti kao futrola za smartfon (sa dodatnim prostorom za sluške). Međutim, sunčanje je tako '70 i '80, danas je to pase zbog raka kože. Moja ideja plaže je ležaljka, suncobran, pitka knjiga i neki mojhito. Ako i slučajno zadremam, ne želim da me iz dremke probude turisti koji oko moje futrolice bacaju potkovice misleći da je to deo standardnog hotelskog programa aktivnosti.bezbedan si na moru, nemoj da se vadiš sad!baš me zanima kako bi Pepi reagovao da te vidi u tome Šta je taj do sada video, dobro je da se nije obesio o kvaku. Mada, možda zato samo po ceo dan letargično leži i gleda tupim pogledom u plafon.
Pikoleta Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 chari konzumerizma, nisi man ako nemas sav ovaj crap
nisam ja Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 oženiću se u autfitu iznad. moram na najlon u nedelju da kupim pola muškosti.
Pikoleta Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 a da ti to jos jednom prebrojis meni se tako broj bivsih uvijek inkrementira, metodom uzastopnih pokusaja@ nije onjedan manje ne slamaj mi srcewtf is najlon, samo ime obecava
sailorman Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 chari konzumerizma, nisi man ako nemas sav ovaj crap Gomila gluposti. Dovoljno je 1, 5, 7, 9, 16, 18, i od 32 do 35.
Prospero Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 A mi što imamo samo knjige, to ništa?eeeee
sailorman Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ma super su knjige, ali je isticanje posedovanja velikog broja knjiga totalni turn off. :D
fragand Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 2,5,7,10,11,14,15,..cakija, lepljiva, peskir..
Kampokei Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 A probali su kao da budu kul, sa gramofona se vrti London Calling I PASOS, jebote. Al, dobro, Ju Es je to.
Recommended Posts