January 29, 201015 yr Ovako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male.
January 29, 201015 yr -pozdravio te zika/pera-koji zika/pera?-onaj sto ti ga zasika/steraMeni je ubedljivo najdraži na tu foru (posebno ako je čarapanskim akcentom):- pozdravio te kosta- koji kosta- što te jebAo ispod mostaOvako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male.- Molim? - Opalim te golim- zubima po mudima- Osam- na mome te nosam - i ja tebe isto ako ti je dupe čistoI odgovor na sve: fora ti je vrlo, svršim ti u grlo.
January 29, 201015 yr Ovako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male. Druga varijanta :Jezik mi u kvaru,Nametnem ti ....
January 31, 201015 yr Fora ti je mnogo jaka, moj ti *beep* orbit zvaka!Sledeći put warn za ovakve nedozvoljene izraze na ovoj temi. :fashisto: Treba:Fora ti je mnogo jaka, moj ti kurac orbit zvaka!Sve u interesu leksikografije. -_-