Dionysos Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 - где си то чуо?- то сам чуо од војника, увалим ти до крајника
Otto Katz Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ovako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male.
Lrd Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 -pozdravio te zika/pera-koji zika/pera?-onaj sto ti ga zasika/steraMeni je ubedljivo najdraži na tu foru (posebno ako je čarapanskim akcentom):- pozdravio te kosta- koji kosta- što te jebAo ispod mostaOvako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male.- Molim? - Opalim te golim- zubima po mudima- Osam- na mome te nosam - i ja tebe isto ako ti je dupe čistoI odgovor na sve: fora ti je vrlo, svršim ti u grlo.
kapetanm Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ovako je išlo kod mene: Molim?Opalim te golim.Jezikom po šupku. Kurcem po zubima. Ne pušim kare izuzetno male. Druga varijanta :Jezik mi u kvaru,Nametnem ti ....
Grunf Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ti najvise volis na svetu da ti ga u dupe metu.
Milogled Bluff Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Fora ti je mnogo jaka, moj ti *beep* orbit zvaka!
BadMouth Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sto se smejes tako drsko, da imam proliv, sad bih te poprsko.
bus Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Fora ti je mnogo jaka, moj ti *beep* orbit zvaka!Sledeći put warn za ovakve nedozvoljene izraze na ovoj temi. :fashisto: Treba:Fora ti je mnogo jaka, moj ti kurac orbit zvaka!Sve u interesu leksikografije. -_-
Recommended Posts