Jump to content
IGNORED

Кажи трска

расејан

Recommended Posts

Posted
ne, puna verzija je:koliko je sati?prdni pa uvati, pa odnesi tati na vrata Doma Sindikata cool.gif
E viš, ya dom sindikata ja znam ovoA: Stoko (ili bilo koja druga uvreda slino, siso...)B: Stoka ti tata što ti mamu vata, u Domu sindikata, tamo iza vrata.
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

15

• bus

8

• Hamlet Strašni

7

• woodooinstalater

6

Posted

Не знам зашто је ово било претња, али се баш тако изговарало, кад неко од млађих каже нешто на рачун нешто старијег шмекера:- е, мали, јес' ти некад трчо, чито и пишо новине у исто време?Баш са том грешком скоро сваки пут, а неизговорена претња је била "ако те ја појурим...".

Posted (edited)

Evo jos nesto u naucne svrhe, cuo sam u jednoj metalskoj radionici.Za ovu zabavu potrebna su tri majstora - dvojica pricaju a jedan (Toma) cuti.Prvi: "znas li kako su zvali Tomu u gimnaziji?"Drugi: "Sisko"Prvi: "ma qratz Sisko (ma nisu ga zvali Sisko), zvali su ga Vuchko".Drugi: "ma qratz Vuchko, zvali su ga Gricko"Prvi: "ma qratz Gricko, zvali su ga Guta..." etc do kasno u dan.

Edited by CowBoy
Posted

Ne mogu da verujem da ovo nije bilo.kao i najbolji

Posted
ne, puna verzija je:koliko je sati?prdni pa uvati, pa odnesi tati na vrata Doma Sindikata cool.gif
Prdni pa uhvati pa odnesi tati u ruskoj salati on ce da ti vrati.
Posted
Ima jos 1 vic na tu temu:Pricaju Glup i Gluv.Gluv: Kazi osam.Glup: Sedam.Gluv: Na kurac te nosam!
Idu ulicom zrikav i razrook te se sudare.Razrook mu kaže:- Gledaj bre gde ideš!Zrikavi mu odgovara:- A ti idi gde gledaš!
Posted

- Kaži kocka.- Kocka.- U d*pe te bocka.- Šta se desilo?- G*vno se obesilo!- Ti zini, pa ga skini!Debela, debela, najela se pepela. Od pepela p*dila, sva jok kuća smrdila!U jednom banaCkom selu bila "izreka" pred spavanje: kere dreš'te, p*šajte, pa lež'te!- Apćiha!- Liz g*z!- Poljubiš me u g*z!I ovo poslednje "narodno", iz Banata, :blush: al' inače smo zdravo fini. -_-

Posted
ko ponavlja tudje reci, jede govna iza peci :)))
Posted

Još jedna banaCka izreka: ko šapuće ize (1) g*vno izakuće (2). :unsure: (1) izjede (pojede)(2) iza kuće, ali izgovoreno zajedno, kao što u BiH kažu npr. izbosne

• 2 weeks later...
Posted (edited)

jao, ovo je super topic :)-kazi 'betmen'-betmen-na kurac te metnem-kako se zove onaj grad u makedoniji, sto mu je registracije 'TE'-Tetovo-na mom si letovo. je l se rimuje?-da-kome se rimuje, moze i da zimuje-pozdravio te zika/pera-koji zika/pera?-onaj sto ti ga zasika/stera

Edited by Grunf
Posted

Ne mogu da verujem da nije bilo:- petnaest sa dva?- sedam i po- moj te pip'o!

Ajdemi Popusi, Valjamte Popesku, Jasimi Nakiti onda takodje ulaze u izbor
Ima i onaj Holanđanin, Jebem van Majku!
Posted

-kako se zove ulica u kojoj zivis?-mite balije

Posted
-pozdravio te zika/pera-koji zika/pera?-onaj sto ti ga zasika/stera
Ово је било зло живо... дошло је било дотле да не смеш да споменеш Перу, ни кривог ни дужног, јер неко мора да улети са "који Пера", само да би се фазон одиграо још једном. Кад је већ скоро сваки Пера имао надимак, и даље је било незгодно, јер је скоро увек било кворума да се умлати когод зуцне "који Пера". Ваљало се месецима, дојадило свима.
Posted

Je l` ti stig`o nalog?Kakav nalog?Da mi sisas malog

Posted (edited)

Ova glaša puna vašaKo god išo na nju pišoKo god stao na nju srao-kaži mašina blebeće -mašina blebeće -pojed govno teleće

Edited by deeps