Jump to content
IGNORED

Кажи трска

расејан

Recommended Posts

Posted

gle mesecagovno ti od zecazaveži ga likom pa ga ne daj nikom

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

15

• bus

8

• Hamlet Strašni

7

• woodooinstalater

6

Posted (edited)

Debela, debela, najela se pepela, pepeo smrdi a debela prdi!

Edited by halloween
Posted
Debela, debela, najela se pepela,
otišla da spava, pa postala krava.
Posted
Debela, debela, najela se pepela, pepeo smrdi a debela prdi!
Све ми се чини да се доста тога покупи кад се оде у госте па се игра са тамошњом децом. Не видим другог објашњења, како су деца у удаљеним крајевима испевала исте ствари. Није било интернета, до телефона нас нису пуштали (а и да јесу не бисмо се преко телефона издевали)... а опет сви знамо исте ствари.
Posted

I'm a Scatmanna qratz te metnem :)Pozovem ti lava (mrava)da te zajebavaI biser za kraj:Kaži "Pežo"- Na mom si ležoNa jednom letovanju ortak nagovara drugog da izgovori ovo poslednje, te ga stalno navodi i na kraju ga pita: Daj, kako se zovu ona francuska kola, sa znakom lava?Ovaj mu odgovara po Vuku: Peugeot- Na mom si leugeot! :lol:

Posted
да ти причам причугде волови ричуи где краве серутеби за вечеру
Preskoči mene i usluži sebe. :isuse:
Posted (edited)

Svojevremeno, bila je popularna sledeća izvala vezana za TV program:Priđeš tipu i pitaš ga: Jel pratiš ovu domaću seriju na TV-u, ne mogu da se setim naziva?- Misliš, "Salaš u malom ritu?"- Obližeš mi k...!Prilog ovoj temi dao je i Neđeljko Kovinjalo u trenutku kada nemački igrač Kurc ima loptu: "Evo Kurca!"ILI:- Kako se zove ono pravilo oko nastupa stranaca u klubovima?- "Bosmanovo" pravilo!- Moj ti dođe kao šilo!

Edited by stoka
Posted (edited)
Prilog ovoj temi dao je i Neđeljko Kovinjalo u trenutku kada nemački igrač Kurc ima loptu: "Evo Kurca!"
Неки Курц, банатски Шваба (или швапски Лала) је играо у, ваљда, Пролетеру крајем педесетих или ту негде, па је било "Петровић додаје Ђорђевићу преко Курца" и сличног.Такође је био и неки Аца Бем (Böhm, претпостављам), који се на телефон редовно јављао са "овде је Бем" (а одговарало му се "ма не занима ме шта радиш, него кога сам добио"). Слично се догађало кад у Бачу рикне телефонска централа, па кад се оправи, телефонисти се јављају колегама у суседним градовима са "овде је Бач" ("баш ме брига шта си по занимању, него јел' вам прорадила централа?").Једном сам имао празан час, и дође неки Бањац, инжењер који је предавао неке стручне предмете нафташима. Поздравим се са човеком, нађем кафу вишка за њега и одем до шефа зборнице да му јавим - "Бањац је у зборници". "Да те чика Средоје мало подучи, млад си а греота да не знаш. Не каже се Бањац је у зборници него се каже У зборници је Бањац".Ал' то већ није вербални карате, него неки други борачки спорт. Икебана, например. Edited by расејан
Posted
puna verzija je prdni pa uvati i u usta vrati.
ne, puna verzija je:koliko je sati?prdni pa uvati, pa odnesi tati na vrata Doma Sindikata cool.gif
Posted
Prilog ovoj temi dao je i Neđeljko Kovinjalo u trenutku kada nemački igrač Kurc ima loptu: "Evo Kurca!"
:lol: Jao, stvarno. Podseti me na to. Meni je bila omiljena: "Pas do Kurca"...
Posted (edited)

- Шта има за ручак?- Леба сира и кромпира, да ти дупе свира!- Шта има за доручак?- Гриз и јаја.- Колико има сати?- Село пет на девет па отишло у кревет.

Edited by расејан
Posted
:lol: Jao, stvarno. Podseti me na to. Meni je bila omiljena: "Pas do Kurca"...
meni otac pricao o nekim komentatorima iz Hrvatske sto su prenosili fudbal kad je za italijane igrao Betega, pa je jedan valjda namerno cesto u toku prenosa voleo da pita da li je to Betega sa loptom da bi drugi odgovarao- `je Betega, je Betega`. a bilo je valjda i ono `evo Tigana`. mladja sam generacija pa ne znam. ali, da prostite, Kurca se secam i to je mislim pokojni Vladanko na Palmi prenosio.
Posted

Ima 1 vic na ovu temu.Pricaju Pametan i Glup.Pametan: Kazi dva.Glup: Dva.Pametan: Jeb'o te ja.Glup: (zbunjen)Pametan: Kazi tri.Glup: Tri.Pametan: Jebali te svi.Glup: (sramota ga)Pametan: Kazi pet.Glup: Pet.Pametan: Jebao te ceo svet.Glup: (pizdi)Pametan: Kazi osam.Glup: Osam.Pametan: Na kurac te nosam.Glup: (ispizdeo skroz) Ma kazi ti 76!Pametan: (?) 76.Glup: Ma jebem ti ja kevu bre!!!(kao sto je receno, sve za nauku)Ima jos 1 vic na tu temu:Pricaju Glup i Gluv.Gluv: Kazi osam.Glup: Sedam.Gluv: Na kurac te nosam!

Posted
meni otac pricao o nekim komentatorima iz Hrvatske sto su prenosili fudbal kad je za italijane igrao Betega, pa je jedan valjda namerno cesto u toku prenosa voleo da pita da li je to Betega sa loptom da bi drugi odgovarao- `je Betega, je Betega`. a bilo je valjda i ono `evo Tigana`. mladja sam generacija pa ne znam. ali, da prostite, Kurca se secam i to je mislim pokojni Vladanko na Palmi prenosio.
Joj... On je imao toliko minijatura (bio bi to već veliki trol da se prisećam), a prenosio je i on Kurca. Prenosili su mnogi, zavisno od Evrope (RTS) ili Bundeslige (Palma)...
Posted
Pricaju Glup i Gluv.Gluv: Kazi osam.Glup: Sedam.Gluv: Na kurac te nosam!
:D dobar.