December 21, 200915 yr Zar je moguće da nije bilo A?Poješ govna dva.Šta je?Poližeš mi jaje. ...Možda je već bilo:Koka kola.Majka ti gola.
December 21, 200915 yr Author nisam ja said: shta je?jaje od azzdajeИ загребачка варијанта:кај је?јаје с ХималајеА на екскурзијама, такмичењима и осталим местима где се гомила дечурлије стрпа у спаваоницу, па онда зезању никад краја, неком се спава па испали "ко писне говно стисне". Одговоре му "иди пишај па се стишај". Edited December 21, 200915 yr by расејан
December 21, 200915 yr расејан said: ... "иди пишај па се стишај".i varijanta: kenjaj, brzine menjaj...
December 21, 200915 yr Author woodooinstalater said: i varijanta: kenjaj, brzine menjaj...Добро си ме подсетио - пуна верзија је била у чистом десетерцу:ћути, кењај и брзине мењај
December 22, 200915 yr ruskabajka said: a upravo ovih dana smisljam rugalice za juniorku, i evo teme :)kazi kos,ovoliki ti nos!kazi kikiriki,nos ti ovoliki!u odgovoru obavezno mora da se ispred lica stave rasireni prsti, s palcem na nosu, i da se mrdaju. jos je efektnije kad se palac druge ruke veze za malisu prve.(e, jesam ga objasnila, jebo me onaj mis-pis!)poz
December 23, 200915 yr betty said: koliko je sati?prdni pa uvati!puna verzija je prdni pa uvati i u usta vrati.
December 31, 200915 yr ti zino, pa ga skino :D ko pisne, govno stisne!poz Edited December 31, 200915 yr by le petit nicolas
January 1, 201015 yr halloween said: Šta se desilo?Govno se obesilo!Šta je bilo? Usro se Danilo tebi u krilo.
January 1, 201015 yr Fora koju sam prodao tokom utakmice Makabija- Ko je dao koš?- Kataš.- Za kurac me hvataš!