bus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Zar je moguće da nije bilo A?Poješ govna dva.Šta je?Poližeš mi jaje. ...Možda je već bilo:Koka kola.Majka ti gola.
расејан Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 (edited) shta je?jaje od azzdajeИ загребачка варијанта:кај је?јаје с ХималајеА на екскурзијама, такмичењима и осталим местима где се гомила дечурлије стрпа у спаваоницу, па онда зезању никад краја, неком се спава па испали "ко писне говно стисне". Одговоре му "иди пишај па се стишај". Edited December 21, 2009 by расејан
woodooinstalater Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ... "иди пишај па се стишај".i varijanta: kenjaj, brzine menjaj...
расејан Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 i varijanta: kenjaj, brzine menjaj...Добро си ме подсетио - пуна верзија је била у чистом десетерцу:ћути, кењај и брзине мењај
le petit nicolas Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 a upravo ovih dana smisljam rugalice za juniorku, i evo teme :)kazi kos,ovoliki ti nos!kazi kikiriki,nos ti ovoliki!u odgovoru obavezno mora da se ispred lica stave rasireni prsti, s palcem na nosu, i da se mrdaju. jos je efektnije kad se palac druge ruke veze za malisu prve.(e, jesam ga objasnila, jebo me onaj mis-pis!)poz
Hamlet Strašni Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 koliko je sati?prdni pa uvati!puna verzija je prdni pa uvati i u usta vrati.
betty Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Prdni pa uvati i odnesi tati. -_-tata ce se radovati!
le petit nicolas Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 (edited) ti zino, pa ga skino :D ko pisne, govno stisne!poz Edited December 31, 2009 by le petit nicolas
Lrd Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Šta se desilo?Govno se obesilo!Šta je bilo? Usro se Danilo tebi u krilo.
Quizmaster Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fora koju sam prodao tokom utakmice Makabija- Ko je dao koš?- Kataš.- Za kurac me hvataš!
расејан Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 да ти причам причугде волови ричуи где краве серутеби за вечеру
Recommended Posts