Hamlet Strašni Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 uuu kakva kletva, to mora da je mnogo gadno kad te mis popisaMislim da je poenta u tome sto si mrtav, zakopan i bespomocan pa cak i mis moze da te popisa
расејан Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Zar je moguće da još faliMolim?Opalim te golim.Ђокица Милаковић (безвезни глумац али из ергеле Лоле Ђукића) је на некој тезги испалио и словеначку верзију:Просим?Опалим те босим.
MrX Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kakva tema. drugari i ja cesto praktikujemo one fudbalske. nainspirativniji su Tomas Ujfalusi, Roberto Badjo, Raul Tamudo, Abubakar Oumaru, Savio... mislim da su nastavci ocigledni.Bila je crtana serija gde je bila Gertruda - olizes mi...Kazi gudalo - j...m te budalo.Molim - opalim te golimopalim te tupim kad se pravis glupim (ovo nekad kaze prvi, nekad drugim a nekad obojica istovremeno pa ko pre)
расејан Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 drugari i ja cesto praktikujemo one fudbalske. nainspirativniji su Tomas Ujfalusi, Roberto Badjo, Raul Tamudo, Abubakar Oumaru, Savio... mislim da su nastavci ocigledni.А коме није очигледно, постојало је средство за очигледну наставу - нацрта се неколико чича Глиша у низу, па је првом споловило ниже колена, па све краће и краће, док последњи једва да има шта. Онда се жртви постави питање ко су ти људи. Наравно да не зна, а имена гласе:Мехо ПузићРато ДугоњићХимзо ПоловинаАлија СиротановићЈаков СиротковићДраган Никитовићхм, кречана... фали ми један негде између Половине и Сиротановића.
Lrd Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kazi NecuNecuUpalim ti svecuPozovem ti popa da te zakopaPozovem ti misa da te popisa'Ајде, ово је дечије, па не морам да изигравам финоћу (колико се сетим):Нећузапалим ти свећу, позовем ти попа да те покопа, позовем ти лава да те успава, позовем ти миша да те попиша, позовем ти свраке да те покаке...Стаде ми мозак, али се сећам да је било јако много. А и не могу да размишљам тренутно јер сам опседнут покушајима да се сетим што више песмице "питу од петлића".Дакле, нешто типа, јој што волим кнедлу од шљивића, нешто, нешто,нешто, ал' највише волим питу од петлића.Шта је, бре, ту још било? Рије ми по мозгу.
halloween Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Шта је, бре, ту још било? Рије ми по мозгу.Volim pitu od zečića, volim čorbu od petlića, volim knedle od šljivića, a što volim iznad svega- to je pečenog detlića!Prvo ću ga očupati ohoho, onda ću ga ukuvati ohoho, pa ga dobro izdinstati ohoho, pa ću prste polizati ohoho!_______Ko je to?Ja!Ko je rek'o ja?Ja sam rek'o ja!Ko je rek'o ja sam reko ja?Ja sam rek'o ja sam rek'o ja!Ko je rek'o ja sam rek'o ja sam rek'o ja?
bus Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Просим?Опалим те босим.Mislim da su u Kranju onda imuni, jer oni kažu prosam. Naravno, onda sledi "na kurcu te nosam".
Lrd Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Volim pitu od zečića, volim čorbu od petlića, volim knedle od šljivića, a što volim iznad svega- to je pečenog detlića!Prvo ću ga očupati ohoho, onda ću ga ukuvati ohoho, pa ga dobro izdinstati ohoho, pa ću prste polizati ohoho!_______Ko je to?Ja!Ko je rek'o ja?Ja sam rek'o ja!Ko je rek'o ja sam reko ja?Ja sam rek'o ja sam rek'o ja!Ko je rek'o ja sam rek'o ja sam rek'o ja? Hvala!
onamonamo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a upravo ovih dana smisljam rugalice za juniorku, i evo teme :)kazi sosvelik ti je noskazi slikaruzna ti je kikakazi minatata ti je slina
Amos Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kod nas se koristilo - opalim te golim mudima po grudima. I naravno Rade, sto keca iza zgrade.
le petit nicolas Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A? Apiš dva.a?apis mecu za perecu.u sta bi spadalo "moj te mota oko plota, moj te ganja oko panja"?poz
holden kolfild Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 (edited) dva vulgarisa: -kazi dragicka.-dragicka!-vidi ti se picka! -sedam -na sta?-ja na broj, ti na moj!-broj se izliz'o, kurac mi poliz'o! Edited December 21, 2009 by holden kolfild
расејан Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 u sta bi spadalo "moj te mota oko plota, moj te ganja oko panja"?У овде... него не могу да се сетим у којим се то приликама могло елегантно уденути у конверзацију. Тј, шта дође пре овога? Уопште, који су то кораци били које бисмо могли да означимо као почетак рунде?
Hamlet Strašni Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Тј бар је Мома Капор (док се није претворио у Момоа) то тако звао. Било је популарно кад сам био клинац, а бар једној од наших деца се јако свиђа. Невоља је што се сећам само ова три, а мора да је било још:- кажи мастило- мастило- у дупе те частилоЈа знам за мастило /говнима те частиломислим да је ово и метрички чистије
Recommended Posts