Un-juice Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zaboravio si halfa, onog Japanca: Natakote Janakitu Ajdemi Popusi, Valjamte Popesku, Jasimi Nakiti onda takodje ulaze u izbor
halloween Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 (edited) Neću!Pojedi krmeću meću.Kaži ponjava!Ponjava.Majka ti je dronjava.Kaži mašina stoji!Mašina stoji.Ciganka te doji!A? Apiš dva.Molim? Opalim te golim. Edited December 19, 2009 by halloween
расејан Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Neću!Pojedi krmeću meću.Код нас: изеш керећу свећу (што онда нико није знао тачно шта је, а нико није смео да призна да не зна ).
расејан Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ako ti je krivopopi konjsko pivo.То су трећи и четврти стих. Прва два:ако ти је мукаједи бела лука
mammy two shoes Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 I naravno: dok si to smislio, na mom si visio.Edit: nista licno, ovo je valjda u naucne svrhe :)na jajima čučao, iz dupeta ručao i ovo je , naravno, u naučne svrhe
bus Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zar je moguće da još faliMolim?Opalim te golim.kao i Molim?U dupe te volim.?U našem kraju su deca zbog onog prvog počela da koristeMolem?Na šta je, naravno, sledilo Opalem te golem.
Hamlet Strašni Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Molim? Opalim te golim.Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.
bus Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zaboravio sam na ovaj jezički odgovor. A ovo poslednje mi ipak dođe odbrana Staljingrada uz prevelike žrtve.
yolo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ima dalje tu raznih dodataka tipa dok si to smislio na mom si visiofora ti je strasna, moj ti q leptir masnaitd moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo
woodooinstalater Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.Ima i varijacija:- Molim?- Opalim te golim.I odgovor:- Zubima po mudima.Sve za nauku.
woodooinstalater Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 .......moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo...Ako je do leta: mozemo na Adu da te jebem u hladu :P Posle produzimo ka Banovom brdu. Da ti uvalim karu tvrdu :P
halloween Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hej!Šta je?Američko jaje! Upalo ti u gaće, pa ne zna kuda će!
Hamlet Strašni Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kazi NecuNecuUpalim ti svecuPozovem ti popa da te zakopaPozovem ti misa da te popisa
yolo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 uuu kakva kletva, to mora da je mnogo gadno kad te mis popisa
Recommended Posts