Jump to content
IGNORED

Кажи трска

расејан

Recommended Posts

Posted
Zaboravio si halfa, onog Japanca: Natakote Janakitu :mellow:
Ajdemi Popusi, Valjamte Popesku, Jasimi Nakiti onda takodje ulaze u izbor
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

15

• bus

8

• Hamlet Strašni

7

• woodooinstalater

6

Posted (edited)

Neću!Pojedi krmeću meću.Kaži ponjava!Ponjava.Majka ti je dronjava.Kaži mašina stoji!Mašina stoji.Ciganka te doji!A? Apiš dva.Molim? Opalim te golim.

Edited by halloween
Posted
Neću!Pojedi krmeću meću.
Код нас: изеш керећу свећу (што онда нико није знао тачно шта је, а нико није смео да призна да не зна :lol: ).
Posted
Ako ti je krivopopi konjsko pivo.
То су трећи и четврти стих. Прва два:ако ти је мукаједи бела лука
Posted
I naravno: dok si to smislio, na mom si visio.Edit: nista licno, ovo je valjda u naucne svrhe :)
na jajima čučao, iz dupeta ručao i ovo je , naravno, u naučne svrhe
Posted

Zar je moguće da još faliMolim?Opalim te golim.kao i Molim?U dupe te volim.?U našem kraju su deca zbog onog prvog počela da koristeMolem?Na šta je, naravno, sledilo Opalem te golem.

Posted
Molim? Opalim te golim.
Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.
Posted

Zaboravio sam na ovaj jezički odgovor. A ovo poslednje mi ipak dođe odbrana Staljingrada uz prevelike žrtve.

Posted

ima dalje tu raznih dodataka tipa dok si to smislio na mom si visiofora ti je strasna, moj ti q leptir masnaitd moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo

Posted
Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.
Ima i varijacija:- Molim?- Opalim te golim.I odgovor:- Zubima po mudima.Sve za nauku.
Posted
.......moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo...
Ako je do leta: mozemo na Adu da te jebem u hladu :P Posle produzimo ka Banovom brdu. Da ti uvalim karu tvrdu :P
Posted

Hej!Šta je?Američko jaje! Upalo ti u gaće, pa ne zna kuda će!

Posted

Kazi NecuNecuUpalim ti svecuPozovem ti popa da te zakopaPozovem ti misa da te popisa

Posted

uuu kakva kletva, to mora da je mnogo gadno kad te mis popisa