December 19, 200915 yr Zaboravio si halfa, onog Japanca: Natakote Janakitu Ajdemi Popusi, Valjamte Popesku, Jasimi Nakiti onda takodje ulaze u izbor
December 19, 200915 yr Neću!Pojedi krmeću meću.Kaži ponjava!Ponjava.Majka ti je dronjava.Kaži mašina stoji!Mašina stoji.Ciganka te doji!A? Apiš dva.Molim? Opalim te golim. Edited December 19, 200915 yr by halloween
December 20, 200915 yr Author Neću!Pojedi krmeću meću.Код нас: изеш керећу свећу (што онда нико није знао тачно шта је, а нико није смео да призна да не зна ).
December 20, 200915 yr Author Ako ti je krivopopi konjsko pivo.То су трећи и четврти стих. Прва два:ако ти је мукаједи бела лука
December 20, 200915 yr I naravno: dok si to smislio, na mom si visio.Edit: nista licno, ovo je valjda u naucne svrhe :)na jajima čučao, iz dupeta ručao i ovo je , naravno, u naučne svrhe
December 20, 200915 yr Zar je moguće da još faliMolim?Opalim te golim.kao i Molim?U dupe te volim.?U našem kraju su deca zbog onog prvog počela da koristeMolem?Na šta je, naravno, sledilo Opalem te golem.
December 20, 200915 yr Molim? Opalim te golim.Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.
December 20, 200915 yr Zaboravio sam na ovaj jezički odgovor. A ovo poslednje mi ipak dođe odbrana Staljingrada uz prevelike žrtve.
December 20, 200915 yr ima dalje tu raznih dodataka tipa dok si to smislio na mom si visiofora ti je strasna, moj ti q leptir masnaitd moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo
December 20, 200915 yr Na sta su vispreniji odgovarali: Jezikom po dupetu.A postojao je tuk na utuk: I ja tebe isto ako ti je dupe cisto.Ima i varijacija:- Molim?- Opalim te golim.I odgovor:- Zubima po mudima.Sve za nauku.
December 20, 200915 yr .......moze tako do letnji dan popodne da se preganjamo...Ako je do leta: mozemo na Adu da te jebem u hladu :P Posle produzimo ka Banovom brdu. Da ti uvalim karu tvrdu :P
December 20, 200915 yr Kazi NecuNecuUpalim ti svecuPozovem ti popa da te zakopaPozovem ti misa da te popisa