Jump to content

Кажи трска

Featured Replies

Posted

Тј бар је Мома Капор (док се није претворио у Момоа) то тако звао. Било је популарно кад сам био клинац, а бар једној од наших деца се јако свиђа. Невоља је што се сећам само ова три, а мора да је било још:- кажи мастило- мастило- у дупе те частило- трска ... у дупе те прска- лађа ... у дупе те гађаЗна ли неко још?

zica - u dupe te shpritza

rupa - Ciganka te kupa

Jao, pa gde ovo. Ja sam ostao u osnovnoj školi po tome, moji drugari ništa ne smeju da pričaju, na sve im doskočim, ma koliko bilo glupo. Ima ih stvarno milijardu i sve su vulgarne, glupe, primitivne i potpuno neduhovite. :)

Reveal hidden contents

Lrd said:
Jao, pa gde ovo. Ja sam ostao u osnovnoj školi po tome, moji drugari ništa ne smeju da pričaju, na sve im doskočim, ma koliko bilo glupo. Ima ih stvarno milijardu i sve su vulgarne, glupe, primitivne i potpuno neduhovite. :)
Reveal hidden contents

A, pa ima i ruralna varijanta:
Reveal hidden contents

I naravno: dok si to smislio, na mom si visio.Edit: nista licno, ovo je valjda u naucne svrhe :)

Edited by woodooinstalater

woodooinstalater said:
A, pa ima i ruralna varijanta:
Reveal hidden contents

I naravno: dok si to smislio, na mom si visio.Edit: nista licno, ovo je valjda u naucne svrhe :)

Ma jašta. :)edit: nema. fino mesto, moram da se ponašam.

Edited by Lrd

- Osam.- Na kurcu te nosam!Znam da su bile jos neke u tom stilu (sa brojevima) ali sam ih pozaboravljao. :(

Calavera said:
- Osam.- Na kurcu te nosam!Znam da su bile jos neke u tom stilu (sa brojevima) ali sam ih pozaboravljao. :(

Koka kola..................... Majka ti gola.

kokota said:
To je to. :D

kazi rampau dupe te stampakazi teglau dupe te pegla ;)

kazi bandera - majka ti se udala za svalera :isuse: (bio hit tamo negde 75-76, pred skolu)

A: Pozdravila te Slavica.B: Koja Slavica?A: Moga k.... glavica.A: Pozdravila te Zorica.B: Koja Zorica?A: Moga k.... korica.i najgluplji koji sam cuo..A: Pozdravio te Rajko.B: Koji Rajko?A: Onaj sto te je je*ao, a ti vikao: "Jao majko".

drugari i ja cesto praktikujemo one fudbalske. nainspirativniji su Tomas Ujfalusi, Roberto Badjo, Raul Tamudo, Abubakar Oumaru, Savio... mislim da su nastavci ocigledni.ne racunajuci te prostote, klincima moze biti smesno ono `necu - glava ti u smecu` (mada smo mi govorili `zapalim ti svecu`)e da, kokota, pozdravio te Bozica! :)

Un-juice said:
drugari i ja cesto praktikujemo one fudbalske. nainspirativniji su Tomas Ujfalusi, Roberto Badjo, Raul Tamudo, Abubakar Oumaru, Savio... mislim da su nastavci ocigledni.ne racunajuci te prostote, klincima moze biti smesno ono `necu - glava ti u smecu` (mada smo mi govorili `zapalim ti svecu`)e da, kokota, pozdravio te Bozica! :)
Zaboravio si halfa, onog Japanca: Natakote Janakitu :mellow:Edit: mozda je trol, ali gre'ota je ne objasniti poreklo onog Tarzanovog (kada dolazi u pomoc) krika, koji otprilike ide AAAAAEEEEEIIIIIIIIOOOOOOUUUUUUUUAAAAAAAIIIIIIOOOOO.....Tumaci se kao: Tarzan kenja bodljikavu zicu niz Balkansku ulicu.

Edited by woodooinstalater