iDemo Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ja treci put pokusavam (dobio za rodjendan davno davno) i nikako da prebacim 60 strana. Ti si jak. Ja sam i vishe od 3-4 puta al' jedno 15-20 i ni metar dalje... A kunu se ljudi u knjigu. Sto kaze kolega - nosaju okolo k'o bibliju... :)
Gospodin Slucaj Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 ne cudi me sto ne mozete citati to knjiga je naopaka meni stoji okrenuta naopacke onako kako ce stajati majn kampf
iDemo Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 ne cudi me sto ne mozete citati to knjiga je naopaka meni stoji okrenuta naopacke onako kako ce stajati majn kampf Ma kazu svi koji su procitali da je dobra - ja nisam (a nije ni kolega) pa kao glumim da sam pokusa(va)o...
Gospodin Slucaj Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 pa kao kultna knjiga ne znam sta je sledece murakami dobija nobela?
Bujodrag Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ma kazu svi koji su procitali da je dobra - ja nisam (a nije ni kolega) pa kao glumim da sam pokusa(va)o... Pa, nije loša al' nije ni za padanje u nesvest. Na kraju se 'nako, raspline. Kad bolje razmislim, prilično maglovito je se sećam. Sve te self-nešto knjige ne vrede ako nisu dobro napisane, umetnički, što b' se reklo. Mudros' je za udžbenike a ne romane. Slike, naravno, nisu za knjige.
CerdicLeboeff Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Убитачно досадна књига... неко ми је дао, и обично бих је прочитао током љетног распуста, а касније... па кад би нестајало струје, нисам могао да учим на факсу... кад сам имао паузу на послу итд... и поред мазохистичког ишчитавања, још увијек имам црне рупе гледе радње. Други пик је свакако: Обавезна школска лектира... велики писац, тра-лала-бућ... ипак болно досадно кад се пореди са свим другим што сам читао од писаца из XIX вијека... добро можда су "Јади малдог Вертера" близу али ово двоје је убиствено.
teacher Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Убитачно досадна књига... неко ми је дао, и обично бих је прочитао током љетног распуста, а касније... па кад би нестајало струје, нисам могао да учим на факсу... кад сам имао паузу на послу итд... и поред мазохистичког ишчитавања, још увијек имам црне рупе гледе радње. Други пик је свакако: Обавезна школска лектира... велики писац, тра-лала-бућ... ипак болно досадно кад се пореди са свим другим што сам читао од писаца из XIX вијека... добро можда су "Јади малдог Вертера" близу али ово двоје је убиствено.
Аврам Гојић Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 pa što si je onda čitao toliko puta rođače?
CerdicLeboeff Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) Lapsus tastaturae pa što si je onda čitao toliko puta rođače?Остале књиге су биле у библиотеци... нисам имао воље да мрднем позадину до поменуте установе Edited January 22, 2016 by CerdicLeboeff
Fakundo Sava Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Mislim da je najgluplj knjiga koju sam pročita do kraja a pročitao jer je kratka, oko 170 mučnih stranica Koliba-V.P Jang
Recommended Posts