Jump to content

Featured Replies

Radnicka klasa je ubila levicu u Evropi, tako ispada. 

Pre će biti da je levica izdala radničku klasu. Jebe se radnicima za LGBT prava, vetrenjače i izbeglice iz Afganistana.

• Replies 10.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Beogradu sam, dosao za praznike. Jeste grozno i haoticno. Sutra malo vise.

• Zaboravan
    Zaboravan

Saudi Arabia has been chosen as the chair of the UN commission that is supposed to promote gender equality and empower women around the world. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/27/

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

Pre će biti da je levica izdala radničku klasu. Jebe se radnicima za LGBT prava, vetrenjače i izbeglice iz Afganistana.

+1000

Bilo koja leva partija, da stavi prava i status radnika u fokus dobila bi pun gnjurac glasova. A toga nema, pa nema. 

^^Eto leka za fašizam: upišite fakultet, stoko! 

Edited by dillinger

Da, vec se slozih sa slicnim komentarom. Ali je svejedno onespokojavajuce da radnistvo, ne samo u Austriji, alternativu nalazi u krajnjoj desnici. 

Mr Cameron said that at the current rate of progress it would be the "year 3000" before Turkey joined. "It would be decades, literally decades, before this had a prospect of happening and even at that stage we'd still be able to say no," he told ITV's Peston on Sunday.

Ovako je danas branilac EU i evropskih vrednosti odgovorio ''svojim'' fašistima.

Toliko o alternativama.

Da, vec se slozih sa slicnim komentarom. Ali je svejedno onespokojavajuce da radnistvo, ne samo u Austriji, alternativu nalazi u krajnjoj desnici. 

To je tradicionalno evropsko ponašanje.

Austrija je to uostalom već radila, ali je okruženje bilo drugačije pre 15ak godina. U međuvremenu su se usaglasili.

Pitam se dokle će ovo da stigne...

Mislim da su se uzajamno izdali, ako je uopšte izdaja prava reč. 

Jeste onespokojavajuće, ali uopšte nije iznenađujuće. Radništvo je, generalno govoreći, progutalo klasičnu navlakušu. Kapitalizam je najbolji od svih svetova, za nezadovoljstvo nisu odgovorni direktni produkti i nusprodukti sistema, nego razni drugi agensi, među kojima su i imigranti, ekonomski slabije zemlje kojima se nesebično pomaže i sl. Tako se štiti sistem, ali i prave mušterije za ljutu desnicu. 

Kapitalizam je najbolji od svih svetova

a jel imaš neki povoljniji :fantom:

komunizam se svuda tako dobro pokazao da se covek zapita kako neko i dalje u to veruje

a jel imaš neki povoljniji :fantom:

Nemam, ali to ne menja moj stav. 

komunizam se svuda tako dobro pokazao da se covek zapita kako neko i dalje u to veruje

Komunizam nigde i nije ostvaren, koliko mi je poznato, pa nije ni bilo prilike da se pokaže. Mislim da i nije ostvariv, kad smo već kod toga. 

Motivacija birača - čak 40% glasača VdB je za njega jer je manje zlo od Hofera:

https://twitter.com/D_Janetschek/status/734509532760690688

https://twitter.com/D_Janetschek/status/734509532760690688

Hofer:

simpatičan

VdB nije prihvatljiv

mlad, dinamičan

ima ispravne stavove

izbeglička kriza

Van der Bellen:

sprečiti izbor Hofera

iskusan, kompetentan

bolji kandidat

zastupa moje političke stavove

simpatičan

Edited by vememah

Zar u tih 86% šljakera koji su glasali za ovog ne upada boga oca auslandera, imigranata i ostalih grupa protiv kojih je njegov program™ direktno uperen? :unsure:

A od borbe za radnička prava nema i ne može biti ništa u svetu u kojem na svačije radno mesto čeka 20 nevoljnika spremnih da rade to isto za manje para.

Poljska: Ovo nije EU koju smo želeli

Varšava -- Šef poljske diplomatije Vitold Vaščikovski optužio je lidere Evropske unije da preduzimaju korake van postojećih propisa.

Evropska komisija bi uskoro trebalo da objavi mišljenje o vladavini prava u Poljskoj i ustavnoj krizi u toj zemlji, a zvaničnoj Varšavi je dala rok do sledećeg ponedeljka da iznadje rešenje, a u suprotnom joj je zapretila sankcijama, prenela je agencija AP.

Vaščikovski je istakao da pretnja sankcijama prevazilazi ono što piše u temeljnim sporazumima EU i da ne bi trebalo da se primenjuje.

"To nije unija, niti vrsta članstva na koje smo pristali", upozorio je poljski ministar spoljnih poslova.

Moćna Poljska otvara drugi front, Rusija i EU sad svakako drhte. Šta im je ideja da postanu pedeset prva američka država?

Pa onda se meni jebe za (takve) radnike.