Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Чак и када им покажеш говно а они ти кажу, "е, друже, зар не видиш да је то говно"?

decoubice govore decoubicama da su decoubice.

ne moze Michele Obama (inace majka dva zenska deteta godinama blizu otetim devojcicama), da bude iskreno dirnuta i to iskaze? 

ne moze. 

Ово сликање са оклембешеном фацом и картоном са хаштагом ме тера на повраћање.

isto.

Edited by Zhota

imaš li ti na repertoaru nešto drugo osim decidnih i oštrih deklaracija?

ovih dana slabo.

+ me nervira sto i dalje ne razumem cemu sluzi hashtag. slutim da je u pitanju neki kulovski hipsteraj. jedva sam i obican internet naucio da koristim, sad jos i ovo...

+ me nervira sto i dalje ne razumem cemu sluzi hashtag. slutim da je u pitanju neki kulovski hipsteraj. jedva sam i obican internet naucio da koristim, sad jos i ovo...

ozbiljno pitaš? tehnička stvar. ako staviš # ispred reči u tvitu, ta reč se pretvara u search query, klikneš je i pojave se svi tvitovi sa tim heštagom

#yolo

Сада сам схватио: човек се сложио са мном а ја нешто кењам. 

Жота, скидам те са игнора пошто ми селективно читање прави проблеме у разумевању онога шта желиш да кажеш. 

Edited by Прслин

ozbiljno pitaš? tehnička stvar. ako staviš # ispred reči u tvitu, ta reč se pretvara u search query, klikneš je i pojave se svi tvitovi sa tim heštagom

#yolo

to dobro, ali ne razumem kontekst, ko bi to citao. sigurno ima milijardu tvitova sa istim hashtagom i smenjuju se kao na traci, pogotovu ako je tema popularna. ne razumem kako se to prati i zasto bi to neko radio. sigurno tu ima jos nesto ili ja to ne razumem najbolje?

@praslin

post se odnosio na neke druge ljude, mislim da je to ocigledno. sto bih uopste tebi napisao da si decoubica, ne razumem?

Сада сам схватио: човек се сложио са мном а ја нешто кењам. 

Жота, скидам те са игнора пошто ми селективно читање прави проблеме у разумевању онога шта желиш да кажеш, а и заборавио сам што сам те ставио на игнор, право да ти кажем. 

znači dovoljno je da se neko jednom složi sa tobom pa da ga skineš sa ignora? cccc....

ovih dana slabo.

Kljucna rec u pretrazivanju porukica na tviteru. Ovime misel obama kaze da ljudi trebaju vise da informisu sebe i druge ne bi li podigli awareness i time uticali na mocne ljude u svetu da urade nesto. Jedenje govana iz tople fotelje.

Ovo me podseti kad je doticna dama dolazila da obidje Afriku™ sto se svelo na direkt let u Bocvanu. Slicno su radili i prethodne prve dame i precednici USA. Kako se ne seti da ode u Kongo, Sijera Leone ili Nigeriju nego bas u zemlju gde ce ljudima najveci problem biti saobracajna guzva koja se stvorila tog dana posto svi trce da se slikaju i izljube sa selebritijem. Pozeri. 

Edited by Shan Jan

Жота, скидам те са игнора пошто ми селективно читање прави проблеме у разумевању онога шта желиш да кажеш. 

mudra odluka, neces se pokajati.

to dobro, ali ne razumem kontekst, ko bi to citao. sigurno ima milijardu tvitova sa istim hashtagom i smenjuju se kao na traci, pogotovu ako je tema popularna. ne razumem kako se to prati i zasto bi to neko radio. sigurno tu ima jos nesto ili ja to ne razumem najbolje?

recimo hoću da pratim pucnjavu u Slavjansku, kliknem na  #slavyansk unutar tvita i pojavi se hronološki niz tvitova koji nose isti haštag, čitaš kao novine (doduše novine koje je pisao šizofrenik).

zgodno je za praćenje konkretne teme. naravno haštag može da se koristi i u svrhe idiotizma, kao što je jedno vreme bilo supersmešno kada Rom na video klipu tuče svoju majku, pa je nastao čuveni haštag #krmljao pod kojim su kreteni obaveštavali tviter šta su upravo ždrali.

Са игнора скидам све који ми се не најебавају мајке четничке, а када се појави неко ко са са мном у нечему сложи одма' би га узео за кума ил' за старог свата ил' за девера ако немам брата. 

Forever-Alone-pics4.jpg

• Create New...