Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Je li to znači da Rusi imaju u razvoju nešto što je bolje od S-400 (neki ,,S-500"?), jer ako ovo prodaju Kinezima u roku od 2-4 godine biće kineska kopija (celokupna ili delimična)...

Da, razvijaju S-500.

edit: ova vest oko prodaje S-400 Kini nije potvrdjena, to je isto kao ona prica za Su-35. Tesko da ce bilo sta ici prema Kini dok ne ubace u naoruzanje S-500(PVO) i PAK-FA(RV) a to je minimum 2-3 godine jos.

Edited by Zaz_pi

Kako to da nisu kopirali S-300 sistem?

Cuo sam neke price, naravno nije potvrdjeno, da su pokusali ali da nesto nije bilo uspesno. Medjutim, bas ne verujem u to.

The leader of Boko Haram on Monday threatened to sell more than 200 schoolgirls his Islamist militant group kidnapped in northeastern Nigeria last month.

Boko Haram militants stormed an all-girl secondary school in the village of Chibok, in Borno state, on April 14 and packed the teenagers, who had been taking exams, onto trucks and disappeared into a remote area along the border with Cameroon.

200 dece je oteto pre mesec dana. da li je ovo igde bila udarna vest koju sam ja nekako preskočio ili to što se dešava po tim afrikama nikoga ne zanima ?

jeste, non-stop je udarno po BBCju npr (shame to admit sta citam). Mislim da vise u Srbij i nije nesto zapazeno, nego po ostatku sveta.

200 dece je oteto pre mesec dana. da li je ovo igde bila udarna vest koju sam ja nekako preskočio ili to što se dešava po tim afrikama nikoga ne zanima ?

ja jutros teo na onaj multikulti topik ali bilo bi haha evo ga opet onaj islamofob sa svojim ubi zakolji halucinacijama  :fantom:

Ja mislio još davno, kad se dogodilo, ali kad sam vidio da je to Boko Haram mislio sam Hella će. :fantom:  i to bolje nego ja.

nisam znao za tu Anal Alamudin, baš sam je izgoglao. i ne ide mi uz njega.

Амал, батице, Амал. :fantom:

U Jordanu se potukli učesnici nekog tv programa. Jedan je optužio drugog da je "devijant" koji podržava sirijsku revoluciju, a drugi ovoga da je plaćenik od strane Asada.

The African National Congress (ANC) has won a commanding victory in South Africa's general election, partial results show.

With about 80% of the results in, the ANC has 63% of the vote, followed by the Democratic Alliance (DA) on 22%.

The BBC's Andrew Harding says inequality, unemployment and corruption are big problems but the electorate has shown it has not lost faith in the ANC.

The Economic Freedom Fighters (EFF) party is in third place with 5%

ANC na prošlim izborima 66%, DA 17%.

Julius Malema s 5% ulazi u parlament.

• Create New...