Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

Razmišljam se da kupim kvarcni 24h sat.BlackEdition_Uno24.jpg... ima neko bolji predlog?

Posted
Razmišljam se da kupim kvarcni 24h sat.BlackEdition_Uno24.jpg... ima neko bolji predlog?
kupi bayoranski 26h sat.
Posted

ko voli da gleda kako srce kucahublot_King_Power_Red_Devil_close-620x618.jpgKey_of_Time.jpg

Posted
kupi bayoranski 26h sat.
To mi je na spisku odmah posle prigodne makete Unicomplexa, da.Ali sada tražim nešto što bih zapravo mogao i da koristim, tamo, napolju, među ljudima. :(
Posted

Najbolji od najboljeg: Patek Philippe Sky Moon Tourbillon5002_P_001.jpg$1,500,000.00

• 1 month later...
Posted

urwerk ur110remek-delo Hail.gif(ne bih pominjao cenu, ima prilicno nula happy.gif)UR110-1.jpg

Posted

Meni je grozan, al ja ne volim te sa metalnim kajišem visokog sjaja. Ako baš hoćeš Casio sa kazaljkama, ja bih ti preporučio ovaj, npr:casio_g-shock_gw-3000bd_11.pngP.S. Jebi se baš takeshi sa ovim urwerkom. Sad im malo gledah sajt, dumreš...

• 3 weeks later...
Posted (edited)
urwerk ur110remek-delo
e vidis i meni se ovaj bas dopada. bas bas. ne bih zalila osamdeset iljada dolara da ih imam za sat. zasto o zasto si morao da mi ga pokazes... :(i 1001 je strava :(da l milo djukanovic ima ove lepotane... mora da nema, on je ljakse...ih sad mi onaj moj sto sam htela da kupim binarni za 120 eura izgleda ko govno... :lol: Edited by darling
Posted

Da znaš, gledam ovaj na donjoj slici pa ovo govno na ruci i tuga ophrvava...Urwerk-202S_2320_Big_HD.jpg

• 2 months later...
Posted

Hvala Зorge za link :Hail:Skagen Denmarksebe sam namirio pre par meseci ali baš tražim za gospođu