Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

hvala... :) bags, interesantna stvarcica

• 2 months later...
  • Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

Gde u Beogradu potražiti džepni sat sa lancem? Naravno, ima ih kod pijačarskih staretinara, ali da li negde u redovnoj prodaji ima nečega što nije Tissot, IWC ili neka slična sprava koju valja platiti sa tri litre sopstvene krvi?

_images_products_a158w1.jpg15 euro
8743.jpg
Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.
ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisak
ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisak
A gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.
A gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.
Tako ti i treba kad praviš podvarak sa ćuretinom.

ja na volim satove ali ovo ne bih odbio. Nazalost, nigde ne pronalazim ni naznaku o ceni.minimal-watch-design.jpgdoduse, ima 5cm precnik, malo je oversized.

_images_products_a158w1.jpg15 euro
jedan je casio41B5N8GFR9L.jpgosamaq.jpg

Edited by najgori

Nisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :)

Edited by B_B

Nisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :)
nisam ni ja znao - podsetio me tvoj post na legendarnu firmu. uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)
8743.jpg
:wub:Meni se više dopadaju oni modeli što liče na klasične:http://www.01theone.com/products/zerone/ze102b2/http://www.01theone.com/products/samui-moon/sm102g2/
uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)
Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica :isuse: , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema :frust:.Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :D
Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica :isuse: , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema :frust:.Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :D
jok ja imam isti problem sa swatchom.
jok ja imam isti problem sa swatchom.
Savetujem ti da ga odložiš na sigurno mesto, da ne bude kao kod mene - našla narukvicu, a nigde nema sata :isuse:Vidim zivis na zanimljivoj lokaciji : Amerikanistan :D .Ako si, ipak, iz Bg, da li si gledao preko puta Tehnickog, u visini KST-a, ima jedna radnja samo prodaju swatch ? A ako nema ni u Amerikanistanu, ne znam sta bih rekla :o .

Edited by Krotka