Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Satovi momci, satovi - ne merači pritiska i otkucaja srca.
Idi tutkališi đon svojih zumbanih gilja.Evo ti "sat", jebo te sat (btw, moj najdraži)1006_Mission_Timer_ONE_01_200.jpg
  • Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

Dobro™, ovaj put si se izvadio.Ama može i digitalni, ako je strejt ejtiz dizajn.Ili ovakav, seventiz, što mi je bio prosledio čale:LED_Digital_Watch_Red_70s_retro.jpg

LED_Digital_Watch_Red_70s_retro.jpg
Jebo te, ovo zrači k'o nuklearni reaktor...

Toliko je i težak.BTW, ekran je crn dok ne stisneš dugme - tek tada pokaže vreme.

I pobije sve žive organizme u radiusu od 7km...Ovo mi je sledeća žrtva (iako sam svestan da ću biti na bolan način likvidiran zbog tog "bacanja para")342_647.10.41S.jpg

seiko5.jpgNosim ovo cudo veoma dugo, trenutno mi je drugi na ruci (prvi izgubio na grudvanju). Ako mi se nesto desi sa trenutnim satom, kupicu opet Seiko 5. I moj otac nosi samo Seiko 5. Ne vidim zasto ikome treba bilo koji sat osim Seiko sata model 5.

I ja imam 1 :D ... što bi rek'o moj stric (gastos u Švabiji) "Zajko".

I moj ćale samo njega nosi otkako je saznao za nj.

Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.

Ma mom matorom je glavni argument bio taj što ne mora da ga navija i ne mora da troši baterije.

Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.
Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.
  • 5 months later...

my newest baby...

post-373-12710357902018.jpeg

Edited by nexus13

Poklonpost-747-12710530360352.jpg

my newest baby...
Lepo, čestitam.
my newest baby...
Odlican.