Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

sat za hellu. mada ni za mene i ostale zivotinje nije los uopste.666Blendprofile.jpg

Posted

Moj :) Ne znam tačno koliko dugo ga imam, trenutno je u njemu treća baterija...8874_A.jpg

Posted
filip stark za fosil. lepo sam si bila obecala da necu fosil da kupujem, nista ne valjaju, ali su lepi. sta sad tu covek da radi?!
ja ovaj furam nekih 3-4 godine, sluzi me sjajno osim sto sam ga izgrebao ali ja sam stoka. volim ovakve i sta cu...bq93271.jpg
Posted

I ja nesto slicno samo sa crnim brojcanikom, za svaki dan, a ponekad ovo a34c5e7f1828743235d3f14.jpgUploaded with ImageShack.us

Posted
ja ovaj furam nekih 3-4 godine, sluzi me sjajno osim sto sam ga izgrebao ali ja sam stoka. volim ovakve i sta cu...
ma imala ja fosil pa mi se pokvario posle godinu dana, pa sam kao potkovana potrosacica iznudila isti takav samo skroz novi koji je tacno posle godinu i mesec dana umro. to je bio moj problem sa fosilom, nijedan drugi.a ako si picajzla, za ovo grebanje mozes da odes kod sajdzije i oni ti izbruse tanak sloj stakla pa bude ko nov. ja nisam, meni grebanje ne smeta, al znam neke sto jesu, pa vole ovu opciju.
Posted (edited)

Kad se vec frljamo satovima...cr07.jpgPecto jevreja i moj je!

Edited by nbg4ever
Posted
Pecto jevreja i moj je!
blago tebi, "moj" je 800 :(
Posted
FS4459.jpgPazario na ibeju za 40$
lijep je. za piti rum i nositi slamni sesir
Posted
nositi slamni sesir
jebeš kuću kojoj je krov od slame
Posted

satove nosim tek od pre godinu dana, a ovaj je najlepsi koji sam video: planiram kupovinu.

Posted
Pecto jevreja i moj je!
blago tebi, "moj" je 800 :(
Vidi ove osamsto petsto. Kad se sanja, sanja se momački:Bell-&-Ross-Instrument-BR-01-92-Compass-_5263.jpg5k, oca mu jebem.
Posted

oca ti tvog što ne sanjaš malo jače:bell-ross-minuteur-tourbillon.jpg160k