Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted (edited)
http://ice-watch.com/catalog.phpkako vam se svidjaju? meni su blesavi jer su skroz gumasti. ne znam sta radim. uzela bih ovaj sto je ko greni smit zelena jabuka, a lep mi i crveni. a imaju i ciklama! samo jedan mi treba..Ice-Watch%20Sili%20Summer%20Turquoise%20Unisex%2043mm%20SI.TE.U.S.10.jpga ova boja je simpaticna! Edited by MayDay
Posted

Al su lepiii :wub: Ja ne znam kako bi se odlucila za 1 , pa sad sam najmanje 2 za na svaku ruku uocila. Beli sa tirkiznim , nacisto tirkizni, ljubicasti, zeleni u svim varijantama , a de su oni neki zimski i cokoladni, uff, nije ovo trebalo da vidim nikako :isuse:

http://ice-watch.com/catalog.phpkako vam se svidjaju? meni su blesavi jer su skroz gumasti. ne znam sta radim. uzela bih ovaj sto je ko greni smit zelena jabuka, a lep mi i crveni. a imaju i ciklama! samo jedan mi treba..Ice-Watch%20Sili%20Summer%20Turquoise%20Unisex%2043mm%20SI.TE.U.S.10.jpga ova boja je simpaticna!
  • 1 month later...
Posted
džaba. nije X swatch :fantom:
hehe. Pogledah koliko u medjuvremenu kostaju. Internet kaze oko 300 euro. Mislio sam da su u medjuvremenu skuplji, sjecam se da je neko nekada platio oko 500 necega za original (valjda dm). Truetilldeath kopije se bile jeftine. Ne sjecam se da sam ga ikada htio imati, mada moram priznati da izleda dobro:4342071797_c04f23ed49_b.jpg
Posted

meni prelep sat. moj je otišao u zasluženu penziju pre tri godine, služio me je verno od 1994, a prethodnog vlasnika od 1987. :Hail:

Posted (edited)

Moj od pre par meseci:AW-80-7AVES.jpg

Edited by Glas RazumaN
  • 5 months later...
Posted

filip stark za fosil. lepo sam si bila obecala da necu fosil da kupujem, nista ne valjaju, ali su lepi. sta sad tu covek da radi?! PH5029BLACK.jpgPH1116a.jpg

Posted
sta sad tu covek da radi?!
meni kupi ovaj donji, a sebi (tebi) ovaj sporet s dve ringle.
Posted

Pa, čovek bi ih sa kiselim osmehom zaobišao odmahujući glavom. Žene i drugi sisari bi mogle da kupe ovaj drugi.

Posted

jel prvi kuva kavu? to bi bilo dojaja, sat i reso u 1.

Posted

zajebi pricu, dosad nisam naucio da hendlujem ni obicnu ves masinu, samo mi ovo jos fali.

Posted

jel se primio neko na letnju tinejdz rejv atrakciju:prod_aurora_big.jpgja pazarila a turquoise one