MayDay Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 (edited) http://ice-watch.com/catalog.phpkako vam se svidjaju? meni su blesavi jer su skroz gumasti. ne znam sta radim. uzela bih ovaj sto je ko greni smit zelena jabuka, a lep mi i crveni. a imaju i ciklama! samo jedan mi treba..a ova boja je simpaticna! Edited February 26, 2011 by MayDay
ljuttko Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Al su lepiii Ja ne znam kako bi se odlucila za 1 , pa sad sam najmanje 2 za na svaku ruku uocila. Beli sa tirkiznim , nacisto tirkizni, ljubicasti, zeleni u svim varijantama , a de su oni neki zimski i cokoladni, uff, nije ovo trebalo da vidim nikako http://ice-watch.com/catalog.phpkako vam se svidjaju? meni su blesavi jer su skroz gumasti. ne znam sta radim. uzela bih ovaj sto je ko greni smit zelena jabuka, a lep mi i crveni. a imaju i ciklama! samo jedan mi treba..a ova boja je simpaticna!
B_B Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 džaba. nije X swatch hehe. Pogledah koliko u medjuvremenu kostaju. Internet kaze oko 300 euro. Mislio sam da su u medjuvremenu skuplji, sjecam se da je neko nekada platio oko 500 necega za original (valjda dm). Truetilldeath kopije se bile jeftine. Ne sjecam se da sam ga ikada htio imati, mada moram priznati da izleda dobro:
assück Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 meni prelep sat. moj je otišao u zasluženu penziju pre tri godine, služio me je verno od 1994, a prethodnog vlasnika od 1987.
Mil@n Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Moj od pre par meseci: Edited April 20, 2011 by Glas RazumaN
cmrlj Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 filip stark za fosil. lepo sam si bila obecala da necu fosil da kupujem, nista ne valjaju, ali su lepi. sta sad tu covek da radi?!
darling Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 sta sad tu covek da radi?! meni kupi ovaj donji, a sebi (tebi) ovaj sporet s dve ringle.
dig_chohano Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Pa, čovek bi ih sa kiselim osmehom zaobišao odmahujući glavom. Žene i drugi sisari bi mogle da kupe ovaj drugi.
ToniAdams Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jel prvi kuva kavu? to bi bilo dojaja, sat i reso u 1.
ToniAdams Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zajebi pricu, dosad nisam naucio da hendlujem ni obicnu ves masinu, samo mi ovo jos fali.
InvisibleLight Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jel se primio neko na letnju tinejdz rejv atrakciju:ja pazarila a turquoise one
Recommended Posts