Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted
danas naleteo, riba me loži da uzmem, meni se ne vade pare. 300€satovi_big_1707.jpg
to je sat za bogatune, ne prilici ubogom proleteru poput tebe.
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Meni sad treba sat koji je za odrasle, ali mogu da izdvojim 300-350e maksimala. Onako da bude lepuškast ko oni Longines maleni.Na Chrono24 gledam šta ima u tom cenovnom opsegu. Sve je ružno. Imate neki predlog?Nije ovaj loš, zar ne?http://www.chrono24.fr/omega/omega-geneve-schoene-und-feine-luxus-klassik-damenuhr-1974--id2616184.htm?id=2616184&picnum=0&tab=details

Edited by MayDay
Posted

odličan - klasična elegancia + kvalitet

Posted

mada, što bi kupovala polovan?kako ti se ovi čine? tu su oko 200e

Posted

Pa lepi su, bogami. Ovaj skroz crni mi najlepši. Not bad, not bad.

• 2 weeks later...
Posted
Posle desetak godina, doslo je vreme da se razilazimo :(
i bolje sto je crko, ti si prefinjen tip za ovakve satove. biraj neki elegantan tanak sat.
Posted
Posle desetak godina, doslo je vreme da se razilazimo :(
ako si mu menjao vreme pri svakoj promeni vremenske zone, dosta je i izdrzao. :Dili drzis grinic stalno, zbog orijentacije?
Posted
i bolje sto je crko, ti si prefinjen tip za ovakve satove. biraj neki elegantan tanak sat.
Daj neki primer [ali da ne kosta mnogo] :)
ako si mu menjao vreme pri svakoj promeni vremenske zone, dosta je i izdrzao. :Dili drzis grinic stalno, zbog orijentacije?
Ima mod L-TM [local time] gde podesis vreme na destinaciji, a glavno mu stoji na GMT/BST :)Prestao je da radi bas kad sam mu menjao to lokalno vreme [sa finskog na japansko].
Posted

Pre njega, ubio sam dva ovaGB743_sa040_nvs.jpgMozda tome da se vratim?

Posted

e ljudi, treba mi savet i pomoćuskoro nam u goste dolazi mladi rođak izbosneskoro je napunio 18 godina i hteli bi da mu kupimo poklon - satšta sada nosi taj uzrast a da je oko 100-120 e