February 20, 201015 yr glava, neki efekat oko struje kao detektor za metal, nešto oko akcionih potencijala...
February 21, 201015 yr Ja se predajem,nista mi ne pada na pametJa mislim da je dovoljno sto sam uboo glavu,mozak i akcioni potencijal
February 21, 201015 yr samo još malo obrni.. ako ne detektuje, šta je suprotno od toga?Индукује. Ако има мозга, реаговаће, ако не, онда ништа...
February 22, 201015 yr Индукује. Ако има мозга, реаговаће, ако не, онда ништа...jes. Ajde, da ne blokiram više topik. Ovo je sprava, magnetni stimulator :http://www.youtube.com/watch?v=XJtNPqCj-iA
February 22, 201015 yr jes. Ajde, da ne blokiram više topik. Ovo je sprava, magnetni stimulator :Тип није деловао баш стимулисано у тим тренуцима, напротив тив тив ти :).Е, нек задаје ко хоће, немам 'деју. Синоћ сам баш претурао по сандуку са старим хардвером, и ништа загонетно се није указало.
February 24, 201015 yr Author Jes' da nije moj red, al' tek da ne umre topik i za'ebemo Hartmann-a :P , a imam i nesto kredita ovde :) :Dimenzije cca 10 - 15 cm ...
February 24, 201015 yr Dimenzije cca 10 - 15 cm ...Судећи по боји, Европа... ел' се кроз те рупе каче каблови па ово служи да дизалица ухвати и понесе нешто, цеви например?
February 24, 201015 yr Author Судећи по боји, Европа... ел' се кроз те рупе каче каблови па ово служи да дизалица ухвати и понесе нешто, цеви например?Nein! :) Naprava je Made in USA, izmisljena tamo, primenjuje se tamo vec dugo, u Evropi se tek 'prima', ne nosi nista (u smislu tereta/tezine)....
February 25, 201015 yr recimo: grupno vesalo za katance :D pozТо иде у комплету са групним вешалом за кључеве?Изгледа ми врло глумпаво... ал' ваљда ће ме неко просветлити.
February 25, 201015 yr То иде у комплету са групним вешалом за кључеве?Изгледа ми врло глумпаво... ал' ваљда ће ме неко просветлити.aj da unesem makar uljanicu, pre no sto woodoo stigne da ispovrti carsaf objasnjenja :D to je bezbedOnosni item, koristi se sirom industrija, gde god ima nesto vazno da se zakljucava. radi na principu dve polovine novcanice koju vlasnici mogu da iskoriste tek kad je sastave.dakleM, odgovorna lica odzakljucaju ormarice, prekidace, ventile, stavec, obese katance na the item i - svaki svoj kljucic u dzep. vesalo ne moze da se razglavi dok je i jedan katanac na njemu.u nase krajeve je stiglo s amerikancima. eno, smederevski us steel pun katanaca i vesala.nameravam da ostanem u istoj oblasti, ali sutra, dok pribavim sliku. ako se neko usendvici u medjuvremenu, necu zameriti ;) pozdodatak: evo i karbituse :) Edited February 25, 201015 yr by le petit nicolas
March 5, 201015 yr sutra ispade malo prekosutra...evo zadatka (moze dva? mali su ):(nije coskasti mis :P )mikrofon je vas.:knix: Edited March 5, 201015 yr by le petit nicolas
March 6, 201015 yr sutra ispade malo prekosutra...evo zadatka (moze dva? mali su ):(nije coskasti mis :P )mikrofon je vas.:knix:Опет нека робија за неки уређај?