Jump to content
IGNORED

Sta je ovo?

woodooinstalater

Recommended Posts

Posted
:lol: Ne znam, ovako na brzinu, rekao bih da je neka vrsta Gajgerovog brojaca, nema doduse brojcanik/skalu ili se ne vidi, pa bice da je onaj koji se oglasava pistanjem (ako jeste naravno). Sonda je tu, ostalo cu morati da pogledavam malo duze.
Jako daleko.Hint: Stvar za masovnu upotrebu, ima ih po kućama.
Posted

Još jedna pomoć:Stvarčica za održavanje lične higijene, mada ne znači da su oni koji je ne koriste neuredni.

Posted
Još jedna pomoć:Stvarčica za održavanje lične higijene, mada ne znači da su oni koji je ne koriste neuredni.
Pucanj na slepo: elektricna masinica za brijanje; ako jeste, tipujem na evropski dizajn - pre Philips nego Remington.Ako nije, pricaj sta je angry.gif
Posted
Pucanj na slepo: elektricna masinica za brijanje; ako jeste, tipujem na evropski dizajn - pre Philips nego Remington.Ako nije, pricaj sta je angry.gif
BRAVO!Pure USA design.Izumitelj: Jacob SchickOvo je prototip koji niko živ nije hteo da proizvodi, odvojen motor i fleksibilna osovina koja je rotaciju prenosila do nožića.No posle je usavršeno i tako...Inače firma postoji u USA kao http://www.schick.com/Ali ako odete na EU region onda vidite da je to Wilkinson-Sword.
Posted

Jbg, niko nije savrsen, mislim na tip o dizajnu...Vikend, sta ces angry.gif Dakle:00740.jpg

Posted

^Dimenzije, cca 60 x 60 cmSkica prototipa.Period: sredina 18. vekaZnacaj: revolucionaranPrimena: jedna jedina, mada bi dobro dosao i na severnijim topicima, naravno u usavrsenijoj da ne kazem sofisticiranijoj varijanti.

Posted
^Dimenzije, cca 60 x 60 cmSkica prototipa.Period: sredina 18. vekaZnacaj: revolucionaranPrimena: jedna jedina, mada bi dobro dosao i na severnijim topicima, naravno u usavrsenijoj da ne kazem sofisticiranijoj varijanti.
lat: kenjarus ispirus :DWC šolja?
Posted
lat: kenjarus ispirus :DWC šolja?
Prva.Joseph Bramah, 1777. godina, Engleska, tehnicki detalji na zahtev :) , HVAC standardi nisu primenjivani.Izvor: Dominique Laporte, History of Shit, prevod sa francuskog originala, izdao The MIT Press, 1993. godine.Bravo se podrazumeva :)
Posted

wall, sta se ceka?!Jeste da si se kvalifikovao pogodivsi onu englesku ćenifu :P ali red je red :)

Posted

Wall, cuvam ti red, ne brini, al' da se topik ne oladi:00870copy.jpg00871copy.jpg00872copy.jpgNalateh veceras kopajuci po nekim knjizurinama: nije tolika egzotika kolika izgleda :)

Posted

Sorry, obaveze i tako to.Ne daju dušmani kapitalistički ni da se čovek lepo igra.A ovo hm... Da vidimo...

Posted

Pocet za vreme WW2, poleteo neposredno posle...I - interesantan po tada redje koriscenoj gasnoj turbini sa radijalnim, a ne centrifugalnim kompresorom...Ima nesto i oko Tesle, ali samo formalno :P, podseti me jedan drugi topik veceras.

Posted
Pocet za vreme WW2, poleteo neposredno posle...I - interesantan po tada redje koriscenoj gasnoj turbini sa radijalnim, a ne centrifugalnim kompresorom...Ima nesto i oko Tesle, ali samo formalno :P, podseti me jedan drugi topik veceras.
Ne ide.Sve što mi padne na pamet ne uklapa se s ovim tupom... :(
Posted
f9f panther?
Jebiga, i blizu i daleko: ovaj tvoj :) je sa pedigreom u neku ruku, Grumman-ov, imao je i postovanja vrednu karijeru, ukljucujuci i Koreju. Jesu (bili) u vreme projektovanja i konkurencija u neku ruku, samo sto onaj koji sam ja zadao nije odmakao dalje od 2 - 3 primerka...Grumman se na F9F (posle ide gomila oznaka, kako to vec obelezava americka mornarica) drzao u to vreme proverene koncepcije motora sa centrifugalnim kompresorom: onaj koji sam zadao odstupio je, bar sto se motora tice, i pozurio malo napred. Proizvodjac tog motora je ona veza sa Teslom koju sam pomenuo :)...Tvoj F9F Panter / Cougar (ovo Cougar si zaboravio :) se opredelio za P&W J42:00150.jpgInace, ovo je F9F Panther:00147.jpg00146.jpgA ovo je (glavna) razlika izmedju dve osnovne varijante F9F, Panther-a i Cougar-a:00148.jpgA ono je? :lol: