March 4Mar 4 On 22. 2. 2026. at 19:58, Chika Spale said:Da podelim utiske o Luiju iz Bukuresta,Nice, drago mi je da je da čujem. Nadam se da će odustati od odustajanja od komedije i da ću imati prilike da ga vidim dok je još ok, za Bila Bura je prošlo vreme izgleda, a Balašević je umro - a to je jedini standup pored ova dva koji bih stvarno jako želeo da sam/vidim uživo.Lil Džimi Norton, gledao sam par stendapa svojevremeno njegovih dobar je bio, knjigu nisam pročitao do kraja doduše, ali možda ponajbolji je bio na Opi i Entoni šouu, nekako mislim da se tamo i sa Luijem našao, tamo su dolazili svi, i Bil, Patris, Lui, Džim Džeferis... Coach Jimmy, movies Jimmy hates (posebno kada su on i Patrice pokidali Independence Day - u stvari meni najbolje odande je Patrice talks movies, tu je Džimi ipak drugi red).Mislim da je Džim preuzeo čak emisiju kad su ovo dvoje otišli.
March 4Mar 4 2 hours ago, Vapad said:Nice, drago mi je da je da čujem. Nadam se da će odustati od odustajanja od komedije i da ću imati prilike da ga vidim dok je još ok, za Bila Bura je prošlo vreme izgleda, a Balašević je umro - a to je jedini standup pored ova dva koji bih stvarno jako želeo da sam/vidim uživo.Nisam siguran, nasao sam neki skorasnji intervju gde je pominjao ne da ce prestati da se bavi komedijom ali kao da mu je ovo verovatno poslednja svetska turneja, u fazonu "getting too old for this shit", tako da ako bude tako, drago mi je da sam ispunio jednu stavku sa sopstvene zivotne bucket liste da ga gledam uzivo, posto tesko da cu ici za USA za tako nesto.
March 31Mar 31 Julio Torres ima novi specijal, na HBO. Colour Theories. Više je predstava nego stand up. strašno zanimljiv lik.
May 13May 13 On 31. 3. 2026. at 17:23, 189- said:Krenuli mi klipovi slučajno na FB i sad ga pratim već mjesecima. Bezbroj puta mi je popravio raspoloženje svojim ležernim stilom, kao da improvizuje 90% nastupa.
May 14May 14 dobar je ali bi morao malo da uzme atlas u ruku blage veze nema gde je balkan, caucasia - ova dva klipa se secam na geo teme i da su bili smesni. balkan i transformeri
May 14May 14 Dobar mi je Mark Normand.I dalje kad god mi iskoči bilo gde odgledam Norma Mcdonalda bit o Nemcima i WW2 i Crocodile hunter.
May 17May 17 On 14. 5. 2026. at 8:18, banecare1 said:dobar je ali bi morao malo da uzme atlas u ruku blage veze nema gde je balkan, caucasia - ova dva klipa se secam na geo teme i da su bili smesni.balkan i transformeri evo, nisam bio lenj pa sam nasao:
May 17May 17 Meni ovo, za divno čudo, bilo na momente smešno.Šejn je zlica(simpatična) ali trenutno najjači međ njima.