October 4, 2025Oct 4 On 3. 10. 2025. at 9:08, zorglub said:Tough look za red balls Billy-ja. Mada, Pete Davidson, kome je otac poginuo na 9/11 je posebna prica.
October 4, 2025Oct 4 On 11. 8. 2025. at 17:41, msv said:nelose, nivo high and dry, ni blizu freedumba ili alcoholausta.kupljene karte za luija za februar, bukurest.
October 4, 2025Oct 4 2 hours ago, mandingo said:Tough look za red balls Billy-ja. Mada, Pete Davidson, kome je otac poginuo na 9/11 je posebna prica.Ma cela postava je... ali se od Šapela, CK i Burra tome stvarno nisam nadao.
October 4, 2025Oct 4 chappelle jede govna vec godinama. pre par nedelja se rasplakao na stageu zbog kirka.burr je iznenadjenje ali u sustini ne vidim nista lose sto su otisli i pokupili lake pare. kao da je saudijska arabija toliko losija od amerike.gledam par dana jeffa arcurija na youtube, odlican je.
October 4, 2025Oct 4 ako sam od nekoga očekivao to je od šapela. burr je jedini problem jer se od kao njega očekivao nekakav integritet, a umeo je rantovati svašta na slične teme. ostalo sve regularan program.
October 8, 2025Oct 8 On 4. 10. 2025. at 21:25, 189- said:kao da je saudijska arabija toliko losija od amerike.S malenom razlikom... oni su Amerikanci i redovno ismevaju svašta u vezi svoje zemlje. U Rijadu im je rečeno (još sam Burr to kaže ) da su jedine dve nedodirljive teme kraljevska porodica i religija. I prihvatiše to svi la-ga-no, kao dobre kučke.
January 30Jan 30 Usao na Louis CKa upravo u Eventim Apollo u Londonu. Zabranjeno fotkanje i snimanje. Bice neka dva komicara pre njega kao zagrevanje po 15 minuta a onda on sat vremena
February 1Feb 1 Takodje zavidim, bila u Rimu pre 6 godina i sve gledam da l ce da se otvori sad jos nesto sem SofijeNaplacuj nam posle prepricavanje fazona Edited February 1Feb 1 by Katikon
February 22Feb 22 Da podelim utiske o Luiju iz Bukuresta u cetvrtak dok se ne sete da napisu nesto neki koji su ga gledali i tri nedelje ranije (I am looking at you @Tsai ...):Putesestvije je pocelo u sredu jako posto je ceo utorak do srede oko 1 popodne Bukurest pogodila nezapamcena mecava, ATR kojim smo poleteli iz Beograda se negde na 2/3 puta okrenuo nazad i vratio za Beograd posto je bukurestanski aerodrom bio neuslovan za sletanje tako da smo u Bukurest umesto u sredu 5 popodne, stigli u cetvrtak oko 3h ujutro.No, to nije uticalo na elan povodom prvog uzivo gledanja majstora. Sala je bila krcata, bilo je ljudi svih starosnih doba od 20 do 60+, najvise Rumuna ocekivano, ali i puno ljudi sa strane, Srba za mene iznenadjujuce dosta.Otvaranje su mu radila dvojica komicara, prvi Dzim Norton, ja njega pamtim jos iz Lucky Louija i Louija (posto generalno stand up uopste ne pratim sem samog Louisa CKa) koji je bio predobar, pricao je uglavnom sale i crtice iz zivota o (meni do tad nepoznatom) sopstvenom braku sa transrodnom zenom, bilo je brutalnih fora. Drugi opener je bio lik kojeg ne znam kako bih opisao... Bio sam u shoku inicijalno u fazonu jel ovo realno ili neka sprdnja, posle sam prestao da razmisljam i samo pratio, videh posle kad sam guglao da je lik dosta polarizujuc ili se kunu ljudi u njega ili im ne lezi. Meni nije legao. U pitanju je Greg Hahn, covek fura dosta fizicke komedije sa elementima ozbiljne narkomanije i Turetovog sindroma ali kad se to stavi na stranu, poprilicno pa.. opisao bih najpribliznije kao bumerskim i prvoloptaskim humorom.Nakon ta dva seta od po 10tak minuta izasao je Louie. Nastup me je najvise podsetio na staru rokersku megazvezdu koja toliko lagano odradjuje nastup, nema tu ni naznaka da ne kontrolise situaciju, toliko efortless sto bi rekli Englezi, a da to zvuci veoma veoma dobro. Namenski nisam pratio nista od njegovih sadrzaja poslednjih godinu dana da ne bih slucajno spoilovao sebi nesto tako da je meni sve ovo sto je radio na sceni bilo potpuno novo. I dalje je fantastican storyteller, i dalje ume da se bavi mracnim temama na smesan nacin, i da, i dalje ima izlete u potpuno bizarno. U starom dobrom maniru imao je par prica gde sidetrackuje negde levo i onda se vrati sa jakim punchline-om na centralnu pricu. U ovom nastupu se dosta fokusirao na sopstvenu starost i ulazak u trece doba, a sa pojedinim segmentima me je podsetio na poznije sezone Louija kada je bilo dosta dramedy momenata. Sve u svemu, generalno je ceo set bio jako dobar, sa par izleta u vrhunske fore.
February 27Feb 27 On 22. 2. 2026. at 19:58, Chika Spale said:Otvaranje su mu radila dvojica komicara, prvi Dzim Norton, ja njega pamtim jos iz Lucky Louija i Louija (posto generalno stand up uopste ne pratim sem samog Louisa CKa) koji je bio predobar, pricao je uglavnom sale i crtice iz zivota o (meni do tad nepoznatom) sopstvenom braku sa transrodnom zenom, bilo je brutalnih fora.i'm not paying 20k to an immigration lawyer for someone who has a dick smaller than mine.
March 4Mar 4 @Chika SpaleJao bože, kakav zavid™ On 22. 2. 2026. at 19:58, Chika Spale said:Otvaranje su mu radila dvojica komicara, prvi Dzim Norton, ja njega pamtim jos iz Lucky Louija i Louija (posto generalno stand up uopste ne pratim sem samog Louisa CKa) koji je bio predobar, pricao je uglavnom sale i crtice iz zivota o (meni do tad nepoznatom) sopstvenom braku sa transrodnom zenom, bilo je brutalnih fora.Ooooooo O Jim Nortonu ništa nisam čula godinama, osim što ga povremeno vidim na Mandingovom avataru. On 22. 2. 2026. at 19:58, Chika Spale said:Drugi opener je bio lik kojeg ne znam kako bih opisao... Bio sam u shoku inicijalno u fazonu jel ovo realno ili neka sprdnja, posle sam prestao da razmisljam i samo pratio, videh posle kad sam guglao da je lik dosta polarizujuc ili se kunu ljudi u njega ili im ne lezi. Meni nije legao. U pitanju je Greg Hahn…Imam prigodan citat za tvoju situaciju: “It’s not the first time Louis CK has subjected a disinterested audience to an unwanted Hahn job.” Edited March 4Mar 4 by Patty Lee