gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 . Kod Velje u ponedeljak bi neko lepo celjade, bacim uvo kad cerka Bore Todorovic iz drugog braka, neka spisateljica i ona. U par momenata je bas bilo za povratiti. dobro, vesela zenica. no izgleda da je ozbiljan pisac.
garcia Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ја кад сам била мала мислила сам да је он робот. +1. mislio da ga programirali ovi iz Sveta kompjutera.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 +1. mislio da ga programirali ovi iz Sveta kompjutera. a jel on beshe chip i sedam jarica?
aram Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 joj meni je oduvek bilo muka od te lazne veselosti na radiju, a tu su na stb prednjacili modli i brana milunov.
John Coltrane Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 . dobro, vesela zenica. no izgleda da je ozbiljan pisac. Drug mi rece da je uvrscena u uzi izbor za NINovu :o (ako se ne zeza sa mnom :D ) Vidim ima je u mojoj biblioteci, pruzicu joj sansu ako tako kazete.
gospa buba Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Drug mi rece da je uvrscena u uzi izbor za NINovu :o (ako se ne zeza sa mnom :D ) Vidim ima je u mojoj biblioteci, pruzicu joj sansu ako tako kazete. nene, ozbiljno shkolovan ozbiljan pisac. izleda da je sirota poshla da uchi da glumi, po automatizmu :) ja se u poslednje vreme muchim da nadjem domace pisce da su mi po volji, otkad je miomir petrovic (posle galerijevih vatri) pocheo da me vara sa pokojnim miloradom pavicem <_<. tako da mi je za sada favorit ona, i onaj reneov izbosne, za taj jedan spektakularni povratak domacoj knjizevnosti ^_^ uostalom, da vidimo. Edited January 14, 2016 by gospa buba
darling Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 napisacu ti samo dve reci: robert perisic. (zbirke prica i oba romana, u nas ga izdaje lom)
porucnik vasic Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 . dobro, vesela zenica. no izgleda da je ozbiljan pisac. ?
Tihajeza Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Evo je repriza Veljine emisije sa Borinom ćerkom. Kako liči na Žiku! Njegova ženska verzija.
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 ovaj tv studio b treba zatrti sa zemljom
Recommended Posts